Setari Cookie-uri

3 Semne zodiacale care își vor găsi liniștea sufletească în luna aprilie 2020

Luna aprilie este una magică pentru aceste trei zodii norocoase. După o perioadă dificilă, aglomerată și destul de stresantă pentru ele, își vor găsi liniștea de care au nevoie. 

Taur - Este ziua ta în această perioadă

Trăiește, bucură-te, iubește, zâmbește. Felicitări pentru încă o călătorie frumoasă în jurul Soarelui, draga mea. Venus, planeta care îți guvernează zodia, intră în Gemeni în această perioadă - ceea ce înseamnă că ești mai atentă ca niciodată la viața financiară, la proiecte și la planurile de viitor.

În această lună reușești să ai grijă de sufletul tău, să trăiești mai frumos, să te bucuri mai bine de lucrurile mărunte, să apreciezi ce ai și să iubești cum nu ai mai iubit până acum. Hrănește-ti inima cu dragoste pură, adevărată.

Gemeni - Aprilie este o lună minunată pentru tine

Prima parte a anului 2020 a fost una foarte aglomerată, stresantă, încărcată cu energii negative pentru tine. În această perioadă nu faci nimic altceva decât să fii atentă la stările și emoțiile tale, să îți gestionezi mai bine timpul, să profiți de pauza primită de la Univers pentru a te redescoperi și a fi din nou în conexiune cu tine însăți, cu sufletul tău.

Citește și:

Este un moment minunat pentru a învăța să trăiești cu tine, cu bune și cu rele, pentru a te aprecia cum nu ai mai făcut-o până acum și pentru a avea grijă de inima ta.

Vărsător - Renunți la tot ce nu poți controla

Luna aprilie este luna în care faci câteva schimbări importante în viața ta. În sfârșit, înțelegi că nu poți controla tot ce se întâmplă în jurul tău și că, în această perioadă, cel mai bine pentru tine este să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Între timp, te concentrezi asupra ta.

Înțelegi că greșelile sunt o lecție de viață extrem de importantă și începi să fii recunoscătoare pentru tot ce ai trăit până acum deoarece fiecare stare, fiecare emoție, fiecare întâmplare... toate au contribuit la formarea ta. Ești liniștită și împăcată și înveți să apreciezi viața pentru ceea ce este.

Citește și:

foto main: Lia Koltyrina, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc