Setari Cookie-uri

Aceste 5 cupluri zodiacale nu au nicio șansă să fie împreună

Orice ar face, nu vor putea salva niciodată relația lor. 

Iată care sunt cuplurile din zodiacul european care nu au nicio șansă dacă rămân împreună.

Berbec - Scorpion

Persoanele născute în aceste două semne zodiacale sunt mult prea pasionale, iar în momentul în care sunt împreună lucrurile sunt mai intense ca niciodată, relația sfărâmându-se chiar sub ochii lor. Partenerii de cuplu devin obsesivi și geloși foarte repede și nimic bun nu va veni din aceste emoții ale lor.

Balanță - Pești

Deși Balanța pare un partener perfect pentru Pești, pe măsură ce trece timpul, cei doi vor deveni cu adevărat sensibili... de fapt, mult mai sensibili decât ar trebui să fie. Persoana din Pești este de multe ori un partener dificil pentru gusturile Balanței, aceasta plictisindu-se foarte repede.

Taur - Vărsător

Citește și:

Deși relațiile de prietenie sunt minunate între Taur și Vărsător, două persoane din aceste zodii nu ar putea fi niciodată împreună. Nu au multe lucruri în comun, le lipsește pasiunea puternică și nu pot fi niciodată pe aceeași lungime de undă. Parcă lucrează mereu unul împotriva celuilalt mai tot timpul.

Rac - Săgetător

Racul este uneori o persoană mult prea încăpățânată pentru Săgetător, acesta din urmă neputând să facă față situațiilor în care va fi pus. În plus, Racul va simți că nu este suficient de bun în acest parteneriat amoros și că Săgetătorul fuge când lucrurile încep să devină serioase.

Taur - Berbec

Desigur, aceste două semne zodiacale au foarte multe lucruri în comun. Însă, cum Taurii sunt persoane închise în ele, destul de încăpățânate și dornice să dețină întotdeauna controlul indiferent de situație, Berbecul se va sătura destul de repede de modul în care partenerul său încearcă să își trăiască viața și se va distanța de acesta.

Citește și:

foto main: chairoij, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc