Setari Cookie-uri

Cele trei zodii favorizate de Luna Nouă din Taur de pe 23 aprilie

Pe 23 aprilie avem Lună Nouă în zodia Taur. Zorii ei ne aduc un nou început, iar noi trebuie să fim pregătiți să îl întâmpinăm cu brațele deschise. 

Luna va străluci pe cerul întunecat, aducând cu ea noi speranțe, începuturi frumoase și schimbări neașteptate. Noaptea întunecată prevestește un viitor luminos - însă totul depinde doar de noi, de alegerile noastre.

Iată care sunt cele mai norocoase zodii în această perioadă:

Taur - Noi începuturi și oportunități la orizont pentru tine

Ultima perioadă a fost destul de dificilă pentru tine. Momente grele din punct de vedere emoțional, schimbări care ți-au pus sufletul în alertă și stări pe care cu greu ai reușit să le gestionezi și să accepți. Ei bine, lucrurile se vor schimba în sfârșit în bine. După noaptea cu Lună Nouă, Soarele va reveni pe strada ta și va fi mai strălucitor ca niciodată. Nu trebuie să îți mai fie frică de nimic; Universul are grijă de inima ta.

Citește și:

Rac - Renunți la toate gândurile negative

Luna Nouă te ajută să îți accepți toate emoțiile pe care le simți, să înveți să fii stăpână pe gânduri și stări și să preiei controlul asupra vieții tale. Nu uita că totul este trecător în viață; și aceste momente vor trece și lucrurile vor reveni la normal, mai frumoase și mai vesele ca niciodată. Numără-ți binecuvântările și fii recunoscătoare pentru tot ce ai.

Balanță - Înveți să trăiești în prezent

În sfârșit îți dai seama că viața ta se întâmplă acum. Nu mai pui atât de multă presiune pe viitor și nici nu te mai întorci în trecut să retrăiești amintiri. Înțelegi că totul se va întâmpla la timpul potrivit, atunci când vei fi pregătită sufletește să accepți schimbările în viața ta. Faci un pas în spate, te relaxezi și te bucuri de momentul prezent. Înveți să fii fericită cu ce ai.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc