Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Cum ne influențează cele 8 evenimente astrologice majore ale lunii mai

Luna mai 2020 este una intensă, cu impact asupra tuturor planurilor noastre de existență: psihic și spiritual, cel al sănătății, al relațiilor și finanțelor. În luna mai au loc mai multe evenimente astrolgice majore, care ne vor influența viața într-un mod mai mult sau mai puțin profund. Iată ce zodii sunt avantajate și cum ne putem pregăti spiritual și nu numai pentru ceea ce urmează.

Evenimentele astrologice din luna mai 2020

7 Mai: Luna plină în Scorpion

Această luna plină la 17 grade în Scorpion este una dintre lunile pline cu efecte pozitive ale anului. Această luna plinăaduce deblocare, imaginație, putere de adaptare și noi începuturi. Ne ajută să vedem mai clar ce putem fructifica în viitorul apropiat și sporește comunicarea sinceră.

Sunt avantajate relațiile de dragoste, de familie, de prietenie, bazate pe dragoste interumană sinceră, pe dăruire, iertare, regăsire. Deși de află în Scorpion, ceea ce aduce o importantă notă de imprevizibil, totuși încărcătură astrală este una profund pozitivă

Influențele lunii pline din 7 mai se traduc prin dragoste, resetare, noi începuturi.

Cele mai avantajate zodii privind acest eveniment astral sunt cele de apă: Rac, Scorpion, Pești.

Citește și:

11 Mai: Saturn retrograd

Saturn a intrat în Vărsător pe 21 martie, unde va rămâne până în 2023, oferindu-ne deja o prima impresie despre influentele sale de până acum. În 11 mai, Saturn merge retrograd la 1 grad în Vărsător, ceea ce aduce schimbări imprevizibile de situații, unele aspecte din viața noastră pot lua o întorsură neașteptată.

Saturn în Vărsător vine cu schimbări importante și generale, lăsând un ecou prelung în viața tuturor. Aceste schimbări nu sunt neapărat negative, însă poartă cu ele o responsabilitate mare. Practic ne schimbăm responsabil, ne schimbăm pentru un bine colectiv, ne sunt încercate emoțiile, limitele, relațiile.

Pe scurt, am putea descrie influențele lui Satrun retrograd prin: schimbări radicale și de lungă durată, curățenie interioară și în relații, provocări fără precedent.

Citește și:

Cele mai ifnluentate zodii de acest tranzit sunt: Leu, Fecioară, Capricorn, Vărsător.

satrurn retrograd luna mai Foto: By Vadim Sadovski/ shutterstock.com

11 Mai: Mercur întră în Gemeni

Mercur, planeta înțelepciunii, guvernează zodiile Gemeni și Fecioară, iar acum am putea spune că este acasă. Aceasta înseamnă că abilitățile noastre de a învăța, de a înțelege noi concepte, de a ne dezvolta și de a evolua pe planul înțelepciunii funcționează acum la cote maxime.

Este favorizată, de asemenea, comunicarea, așadar este posibil ca unele persoane să înceapă să spună ceea ce nu au îndrăznit până acum, poate chiar să izbucnească, aducând în prim plan toate subiectele adunate și rămase nediscutate. Partea bună a acestui aspect este că, dacă îl tratăm cu respect și responabilitate, atunci este posibil să refacem relații, să alungăm tensiuni vechi și noi, să aducem armonie.

Citește și:

Desigur că cele mai influențate zodii de acest eveniment astral rămân Gemenii și Fecioarele.

13 Mai: Marte întră în Pești

Marte nu se va simți în largul sau în zodia Pești, pentru că este o planetă a acțiunii, pe când Peștii reprezintă o zodie a percepției, sentimentală, spirituală. Marte merge după ceea ce dorește, Peștii așteaptă mai degrabă momentul potrivit.

Marte, o planetă a războiului, va face puțină ordine, venind să clarifice aspecte din planul emoțional/amoros și din cel profesional.

Astfel că este posibil să aibă loc schimbări profesionale importante pentru nativii din zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), care fie își pot schimba locul de muncă, fie se hotărăsc să își schimbe cariera sau chiar reședința (se pot muta în altă țară, chiar și în contextul pandemiei de SARS-CoV-2, dacă vor avea ocazia) sau pot deschide o afacere nouă.

Citește și:

Vor fi de asemenea schimbări majore în relații și în plan amoros pentru nativii din zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești).

14 Mai: Jupiter retrograd

Jupiter este retrograd la 27 grade în Capricorn și va rămâne astfel până în 13 septembrie, ceea ce ne aduce, pe de o parte, o serie de dificultăți în adaptarea la situații noi, dar, pe de altă parte, ne aduce înțelegere profundă a unor aspecte din viață noastră, legate atât de prezent și viitor, cât și de trecut sau istorie. Vom avea posibilitatea să privim un context în ansamblul sau, cu impactul adus asupra întregii omeniri. Este posibil ca unii dintre noi să se implice în mișcări umanitare, chiar dacă efortul emoțional este mare, reușind să pună în mișcare direcții asupra cărora, în alte timpuri, nu exista un focus.

Citește și:

20 Mai: Soarele întră în Gemeni

Gemenii sunt cei mai avantajați de acest tranzit. Practic vor fi susținute toate calitățile acestor nativi, așadar vor comunica excelent, își vor pune în practică simțurile artistice, vor avea curaj să își schimbe cariera sau să pornească o afacere, vor fi norocoși.

Este o perioadă de bun augur și pentru celelalte zodii de aer, care primesc susținere astrală în tot ceea ce întreprind.

Soarele aduce putere, curaj, inspirație și flexibilitate!

22 Mai: Luna nouă în Gemeni

Acesta este un eveniment astral important pentru toate zodiile și una dintre cele mai bune perioade ale anului. În sfârșit vom înțelege ceea ce se întâmplă cu noi, vom avea răspunsuri la întrebări importante din viața noastră și vom integra ceea ce am învățat. Suntem gata să mergem mai departe cu înțelepciune și responsabilitate, cu pași siguri și îndreptăți în direcțîi mult mai clare pentru noi.

Citește și:

28 Mai: Mercur întră în Rac

Este o perioadă benefică pentru nativii din zodiile Rac, Săgetător și Vărsător. Aceștia reușesc să își rezolve în mod rațional problemele care îi măcinau în ultima perioada, devin mult mai hotărâți și chiar practici, acționând și având realizări demne de lăudat. Vor avea succesul dorit și această organizare a ideilor le aduce, într-o anumită măsură, senzație de control și siguranță.

Foto homepage: By Vadim Sadovski/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc