Setari Cookie-uri

Cele trei zodii favorizate de intrarea lui Jupiter în retrograd

Este foarte important să încercăm să luăm legătură cu ființa noastră interioară și, cel mai important, să avem grijă de sufletul nostru.

Etapa de Jupiter retrograd durează între 11 mai și 13 septembrie și este o perioadă de recalibrare, de revizuire a sentimentelor și emoțiilor și de luat decizii importante.

Iată care sunt cele mai norocoase zodii în această perioadă:

Rac - Reușești să te regăsești

Această perioadă este una extrem de dificilă, însă benefică pentru tine deoarece reușești să te regăsești, să îți pui ordine clară în minte și în planurile de viitor. Ai încredere că ești puternică și, cel mai important, ai încredere că vei reuși să depășești această situație grea. Surpriza din partea astrelor vine pe plan sentimental, unde reușești să fii într-o conexiune specială cu partenerul de cuplu. În sfârșit te simți liniștită, împlinită și fericită.

Citește și:

Scorpion - Îți dai seama care este drumul tău în viață

Eșți mai conectată ca niciodată la sufletul tău și reușești să îți dai seama care este drumul tău în viață. Ai o relație foarte specială cu inima ta, îți asculți intuiția atunci când trebuie să iei o decizie importantă și reușești să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești, ești mai aproape decât crezi de împlinirea visurilor.

Capricorn - Astrele sunt de partea ta

În aceste momente faci tot posibilul să îți rezolvi problemele din trecut, să închizi o dată pentru totdeauna acest capitol dureros, să renunți la amintiri și să mergi mai departe. Este foarte important să ierți oamenii care ți-au greșit... nu pentru că ar merita ei iertarea ta, ci pentru că tu meriți să nu rămâi în trecut, în durere, în ură, în chin. Mergi mai departe cu viața ta, eliberează-te de aceste momente urâte.

Citește și:

foto main: Mohamed Ali Elmeshad, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc