Setari Cookie-uri

Retro-horoscop: Ce semnificații au planetele retrograde, mesagerii schimbării

Află cum te influnețează planetele retrograde!

Retro-horoscop: Ce semnificații au planetele retrograde, mesagerii schimbării

Afla cum te influnețează planetele retrograde

Retrogradarea unei planete este unul dintre cele mai puternice și mai interesante fenomene din astrologie. Acest lucru nu înseamnă, desigur, că planetele încep să se miște în sens invers, ci doar pare că se întâmplă acest lucru datorită vitezei de deplasare a Pământului. De asemenea, pentru că este un fenomen observat de pe Terra, nu putem spune niciodată despre planeta noastră că e retrogradă.

Atunci când are loc fenomenul de retrogradare, regulile jocului se schimbă pentru fiecare dintre noi, indiferent dacă planeta în cauză este sau nu patronul zodiei noastre sau dacă retrogradarea are loc în zodia în care ne-am născut.

Citește și:

Indiferent de semnul nativului, retrogradarea naște o energie cosmică și iată cum ne poate afecta, la nivel general.

Citește horoscopul zilnic și află ce îți rezervă astrele!

Planete retrograde

Mercur retrograd

Mercur este una dintre cele mai blamate planete când intră în fază retrogradă. Chiar și cei care nu sunt pasionați de astrologie au obiceiul să dea vina pe Mercur atunci când lucrurile nu le ies după așteptări. Această planetă intră de trei sau patru ori pe an în mișcare retrogradă și, da, într-adevăr poate ridica piedici majore în comunicare. De asemenea, poate încâlci ideile și îngreunează mult puterea de exprimare.

Pe de cealaltă parte, acționează ca un filtru care ne obligă să ne analizăm gândurile, dorințele, emoțiile și poate activa talentele nebănuite ale fiecăruia dintre noi. Următoarea fază retrogradă a lui Mercur începe pe 18 iunie, va dura până pe 12 iulie și va avea loc în Rac.

Citește și:

Venus retrograd

Așa cum era de așteptat, Venus retrograd răscolește viața amoroasă și pune sub lupa toate defectele partenerului. Ceea ce mai poate face negativ planeta iubirii este să distorsioneze profund imaginea de sine și să ne scadă nivelul încrederii în forțele și calitățile noastre.

Pe de cealaltă parte, Venus retrograd este un profesor exigent în dragoste și ne poate forța mâna să luăm decizii dure, dar necesare, mai greu de luat în alt context.

Venus a intrat deja în retrograd în Gemeni pe 13 mai și va rămâne așa până pe 25 iunie.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc