Setari Cookie-uri

7 cele mai bune motive pentru care sunt mândru că sunt în zodia LEU

Leul din mine iese întotdeauna la iveală și mă ajută să fac față tuturor situațiilor de viață! Sunt un învingător, dar știu să și pierd.

Fiindcă suntem în plin sezon estival și este momentul ideal pentru a celebra cea de-a cincea zodie a cercului zodiacal, Leul, am vrut să lăsăm aici câteva motive pentru care ne mândrim cu această zodie solară și frumoasă și suntem recunoscători că îi avem în preajma și în viața noastră.

Așadar, în perioada 23 iulie-22 august ne aflăm în zodia Leului, o zodie de foc, guvernată de Soare. Dacă ești Leu sau iubești un Leu sau cunoști un Leu sau cineva drag ție este Leu, mai mult ca sigur că vei fi de acord cu aspectele pe care le menționăm mai jos:

Leul din inima sau din viața ta: 7 motive pentru care să îl iubești și să te mândrești cu el

1. ☀ Zodia Leu este numai inimă, o inimă bună, nobilă, plină de pasiune, vitalitate, însuflețire și vivacitate. Poate că nici o altă zodie nu exprimă cu atâta putere bucuria de a trăi și plăcerea de a exista. Leul este cunoscut pentru generozitatea spiritului sau pentru căldura firii sale, pentru lumina pe care o degajă, pentru vibrația pozitivă pe care o împrăștie în jurul sau, pentru energia sa inepuizabilă, pentru aura nobilă cu care se înconjoară. Cu un Leu în preajma te simți ocrotit, te simți în siguranță, te simți confortabil în prezența sa, te simți iubit, te molipsești de iubirea pentru viață, căci da, Leul are harul de a transmite mai departe toate acestea. Leul se dăruiește pe sine în relațiile cu ceilalți, în tot ceea ce face, în modul în care trăiește.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto prima pagina Gorbash Varvara/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc