Setari Cookie-uri

Cele trei zodii norocoase în iubire în a doua jumătate a lunii august 2020

Iată care sunt cele mai norocoase zodii în iubire în ultimele două săptămâni din luna august 2020.

Astrele sunt foarte darnice cu aceste trei zodii pe final de august. Află dacă și tu te numeri printre ele.

Berbec - Îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită în relația de cuplu

În sfârșit ești acolo unde trebuie să fii în ceea ce privește viața personală; ultima perioada a fost una destul de intensă pentru tine pentru că ti-ai luat timp pentru a lucra cu emoțiile și sentimentele tale și pentru a înțelege ce îți lipsește din momentul prezent astfel încât să te poți simți împlinită și fericită.

Discuțiile cu partenerul de cuplu par să fie tot mai serioase și mai sincere; amândoi alegeți să faceți compromisuri astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă și să mergeți de mână pe acest drum minunat. Vă înțelegeți din ce în ce mai bine, iar tu eșți liniștită pentru că știi că ești unde trebuie să fii în acest moment.

Citește și:

Fecioară - Iei o decizie importantă sau întâlnești o nouă persoană

Ultimele două săptămâni ale lunii august par să fie unele foarte frumoase pentru ține deoarece sunt strâns legate de viața sentimentală; este posibil să iei o decizie importantă alături de partenerul de cuplu și să faceți o schimbare majoră pentru viitorul vostru. Ești fericită deoarece știi că este ceea ce trebuie.

În cazul în care ești singură, astrele au surprize neașteptate pentru tine; într-una din zilele săptămânii următoare, Cupidon îți scoate în cale o persoană interesantă care te va cuceri imediat. Nu uita să fii tu însăți pentru că doar așa vei reuși să o cucerești definitiv.

Balanță - Șții ce îți dorești și nu îți este teamă să spui

Citește și:

După o perioadă puțin complicată, în care simțeai că nu te mai înțelegi deloc cu partenerul de cuplu, iată că acum reușiți să comunicați sincer, fără perdea, și să vă rezolvați problemele. Îți este foarte ușor să spui ce ai pe suflet și să accepți să faceți câteva compromisuri astfel încât să reușiți să depășiți această situație și să mergeți împreună de mână pe noul drum.

Un lucru foarte important de care trebuie să ții cont este faptul că ar fi bine să accepți persoana de lângă tine așa cum este - cu bune și cu rele - și să nu mai încerci să o schimbi pentru că este posibil să se închidă și mai mult în ea. Oferă-i posibilitatea de a fi ea însăși și iubește-o necondiționat.

foto main: red-feniks, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc