Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în luna Septembrie 2020: Previziuni astrale pentru fiecare ZODIE

Horoscopul dragostei vine cu multe vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. Multe blocaje din viața sentimentală se ridică, iar astrele aduc energie și romantism în relațiile de dragoste. Descoperă previziunile astrale pe plan sentimental pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Berbec

Este o lună frumoasă pe plan amoros pentru nativii Berbec, care au noroc în dragoste în această perioadă și care sunt susținuți astral să comunice eficient cu partenerul de viață.

Nativii implicați într-o relație de cuplu sau aflați deja într-o căsnicie vor reuși să își exprime gândurile, nemulțumirile sau dragostea în mod eficient și constructiv față de partener, reușind astfel să amplifice conexiunea în cuplu și să reducă certurile. Se instalează armonia în cuplu, iar timpul petrecut în doi devine prioritate pentru acești nativi.

În a doua jumătate a lunii septembrie, nativii Berbec sunt invitați să domolească ritmul cu care sunt învățați, să fie mai calmi și să nu acționeze din impulsivitate, căci pot avea reacții pe care să le regrete mai târziu.

Citește și:

Nativii singuri au mare noroc în dragoste. Se pot îndrăgosti rapid, pot trăi iubiri fulger, foarte intense, sau se pot aventura într-o relație de lungă durată, în care pășesc cu capul în nori, îndrăgostiți și dornici de a se bucura de toate experiențele pe care le pot trăi doar într-o relație.

De asemenea, nativii care nu au făcut-o încă, se pot gândi în această lună la familie, la căsătorie sau mutatul împreună, plănuind deja cum să realizeze un pas atât de important pentru viața lor amoroasă.

Horoscopul dragostei septembrie 2020 Foto: By chairoij/shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Septembrie 2020: Taur

Viața sentimentală a nativilor Taur nu reprezintă chiar punctul forte în luna septembrie. Mai multe planete retrogradează în această lună și nu aduc tocmai susținere în plan amoros pentru nativii Taur.

Citește și:

Cei care se află deja într-o relație de cuplu sau sunt căsătoriți, se pot confrunta în această lună cu nemulțumiri pe care le au față de relație. Unii dintre naitivi le pot spune și pot genera certuri, alții le pot păstra doar în mintea și sufletul lor, aducându-le suferință și dezamăgire. Nativii Taur își reevaluează relația de cuplu și planurile de viitor alături de partener. Unii dintre nativi vor fi dispuși să facă schimbări care să aducă un plus în cuplu, să repare ceea ce este șubred și să meargă mai departe, alții însă vor consideră că este cazul să aibă o pauză sau chiar o despărțire.

Având în vedere conjunctura astrală, nu este recomandat să ia o decizie privind relația în această lună și nici să nu își comunice, dacă există, planurile de despărțire.

Citește și:

Nativii singuri, deși vor simți nevoia vieții de cuplu, vor întâmpina dificultăți în ceea ce privește găsirea unui posibil partener. Pur și simplu astrele nu se grăbesc, lucrurile merg lent, legăturile și conexiunile nativilor înaintează cu dificultate. Spre finalul lunii blocajele astrale se ridică și există șanse mai mari de a începe o relație.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc