Setari Cookie-uri
Acest articol nu este publicat. Este in modul Preview.

Horoscop 2021 SĂGETĂTOR: Vindecare sufletească, energie creativă și iubire la alt nivel

Anul 2021 va fi unul minunat pentru nativii Săgetător, aceștia primesc o energie astrală ce îi va ajuta să își regăsească echilibrul după mai mulți ani de furtuni interioare și suferințe pe care le-au ținut doar pentru ei. Este un an al iluminării, al vindecării și al regăsirii, al dezvoltării personale, urmând să traverseze o nouă etapă spirituală, mai echilibrată și mai blândă.

Horoscop 2021 Săgetător: dragoste și relații

Anul 2021 este unul de maturizare emoțională pentru nativii Săgetător, care în ultimii ani au trecut printr-o remodelare spirituală. Acum încep să vadă mai clar relațiile, să identifice nevoile lor, să înțeleagă ce pot și ce nu pot cere de la alții și mai ales vor reuși să descopere unde este locul lor între oameni, în relațiile cu aceștia, astfel încât să își recapete echilibrul interior. Citește și HOROSCOPUL DRAGOSTEI 2021: 5 ZODII CARE SE BUCURĂ CEL MAI MULT DE IUBIRE

Naitvii implicați deja într-o relație, vor hotărî acum dacă și cum merg mai departe. Așadar, fie se vor hotărî să întemeieze o familie, să aducă pe lume sau să adopte un copil, ori să repare fisurile din relație, fie vor considera că este cazul unui nou început.

Citește și:

Săgetătorii devin romantici și dornici de aventură, iar alături de partenerul de viață vor avea un an memorabil pe plan amoros. Vor căuta să rezolve problemele din cuplu, vor fi calzi, tandri și protectivi cu partenerul de viață, maturi și responsabili. Relația de cuplu sau de familie va intra într-o nouă etapă, un a a responsabilității, sincerității și consolidării, nativii Săgetător reușind să construiască deja începutul unui viitor frumos. Foarte puțini dintre nativi ajung la despărțire, aici sunt vizați cei cu o anumită hartă astrală personală, implicați fie în relații abuzive sau în care nu rezonează cu planurile comune, fie cei care se schimbă radical în acest an și pur și simplu au nevoie de o altă legătură emoțională și spirituală.

Citește și:

Nativii singuri își doresc să găsească sufletul pereche, însă nu se vor grăbi să se arunce într-o relație serioasă. Tocmai pentru că își doresc responsabilitate în cuplu, empatie și o legătură profundă cu partenerul, nativii vor deveni aproape pretențioși în ceea ce privește alegerea partenerului de viață. Deși iubesc aventura și le place să fie în centrul atenției, se vor purta cu mănuși cu cei din jurul lor și cu posibilele oportunități în relații. Astrele le aduc însă noroc în dragoste și au astfel șansa de a întâlni sufletul pereche.

Foto articol: By IVASHstudio/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc