Setari Cookie-uri

Soarele intră în zodia Balanță. Este momentul să înfruntăm adevărurile de care fugim de atât de mult timp

Privim în urmă și facem pace cu trecutul, ne negociem viitorul cu Universul și ne pregătim sufletele pentru iarnă.

Trăsătură definitorie a zodiei Balanță: echilibru
Cuvinte cheie: fericire, sensibilitate, distracție, inteligență
Puteri ascunse: creativitate fără limite

22 Septembrie este ziua în care Soarele intră în Balanță și are loc echinocțiul de toamnă 2020. Acum începe în mod oficial sezonul de toamnă, așa că trebuie să ne pregătim pentru tranziții și schimbări în multe aspecte ale vieții noastre.

Sezonul Balanței în acest an ne ajută să scăpăm de blocajele mentale și să permitem ideilor noi să înlocuiască toate grijile și problemele. Înainte de a trece la noi concluzii, este important să ne folosim simțurile practice și să avem încredere în puterea noastră intuitivă.

Cu Mercur și Marte în retrograd, confuzia ne poate schimba puțin planurile - însă asta se va întampla doar dacă îi permitem.

Citește și:

Trebuie să fim foarte atenți la gândurile noastre. Să înțelegem că acestea sunt trecătoare și că majoritatea sunt ireale - nu există în viața adevărată, noi suntem singurii care le oferim putere să ne schimbe nu doar starea de spirit, ci și modul în care alegem să ne trăim viața. Este posibil chttp://diacritice.opa.ro/#ă viziunea noastră cu privire la viitor să nu fie încă suficient de clară, însă vom ști care sunt aspectele pe care trebuie să ne concentrăm.

Cu toții aspirăm să reușim în ceea ce facem și să încercăm să aducem fericirea în viața noastră - însă, trebuie să fim sinceri cu noi înșine și să ne aliniem acțiunile la planurile Universului. Degeaba ne dorim ceva anume dacă încă nu suntem pregătiți pentru ceea ce urmează. De aceea este important să avem răbdare și să avem încredere în divinitate.

Citește și:

Soarele în Balanță în 2020. Trebuie să profităm cât putem de mult de energia Balanței

În următoarea perioadă energia Balanței este strâns legată atât de compasiune și iertarea, cât și de echilibru. Ne cere să nu judecăm oamenii după aspectul lor. Nu este nevoie să îndeplinim standardele stabilite de alțîi. Fiecare se află în propria călătorie karmică, care este ghidată de inima fiecăruia.

Trebuie să învățăm să înfruntăm adevărurile de care fugim de atât de mult timp. Este timpul să ne conectăm cu divinitatea și să îi cerem ajutorul în problemele pe care le avem. Este foarte important să evităm comparațiile și să onorăm adevărul superior. Să ne lăsăm ghidați de sentimente, de emoții, de intuiție. Să îmbrățișăm cine suntem în realitate. Să avem încredere în propria judecată și să luptăm pentru liniștea sufletească.

Citește și:

De asemenea, dacă ne simțim copleșiți de faptul că oamenii din jurul nostru încearcă să ne ajute cu idei, sfaturi, poate chiar și acțiuni, este important să îi ajutăm să înțeleagă că ne invadează spațiul și să trasăm câteva limite pe care să le respecte.

Foto main Bhikku Amitha /Pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc