Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în Octombrie 2020 pentru fiecare zodie

Descoperă previziunile astrale privind viața amoroasă a fiecărei zodii în parte pentru luna octombrie 2020. Majoritatea zodiilor se bucură de noroc în dragoste, de susținerea astrală și de îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare în cuplu.

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Berbec

Luna octombrie vine cu multe provocări în plan sentimental pentru nativii Berbec. Pe de o parte problemele mai vechi din cuplu ies la iveală, iar pe de altă parte stresul din alte domenii de viață va fi mare, iar comunicarea în relații este îngreunată de către astre.

Așadar, nativii implicați deja într-o relație se vor putea simți mai impulsivi, fără puterea de a-i transmite partenerului mesajul dorit. Este recomandat să fiți sinceri, chiar și când vine vorba de vină sau de probleme și să încercați să discutați calmi cu partenerul.

Stresul la locul de muncă poate fi mai mare în această lună, dar problemele din alte domenii ale vieții nu ar trebui să vă influențeze starea de spirit și acasă.

Nativii singuri pot deveni capricioși în ceea ce privește relațiile, fiind mai degrabă focusați pe muncă decât pe construirea unui cuplu. De aceea, chiar dacă încep o relație în această lună, este posibil să întâlnească dificultăți în comunicare. Pot simți că totul se mișcă cu un ritm greoi pentru ei, când vine vorba despre viața sentimentală.

Citește și:

Horoscopul dragostei octombrie 2020 Foto: By chairoij/shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Taur

Este o lună a dragostei pentru voi, dragi nativi Taur. Astrele vă aduc romantism și noroc în dragoste, iar cei implicați deja într-o relație vor comunica eficient cu partenerul de viață, rezolvand cu ușurință problemele din cuplu. Relația voastră devine mai profundă, mai stabilă, iar cum aveți mai mult timp la dispoziție, puneți la cale mici suprize pentru partener.

Nativii singuri pot întâlni o persoană care să le bucure sufletul, cu care să rezoneze și să fie cu adevărat compatibili. Astrele aduc șanse mari pentru a întâlni sufletul pereche în această săptămâna. Dacă va simțiți atrași de cineva, aveți curajul să faceți primul pas.

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Gemeni

Gemenii culeg în octombrie ce au sădit în lunile august și septembrie.

Citește și:

Așadar, cei implicați deja într-o relație, pot conținuă să rezolve acum problemele din cuplu pe care fie le-au generat în ultima perioadă, fie le-au evitat și acum nu mai pot amâna rezolvarea acestora. Așadar se pot simți uneori constrânși, forțați să comunice sau să ia decizii, deși ei poate încă nu se simt tocmai pregătiți. Este recomandat să evite discuțiile în contradictoriu și certurile, căci altfel pot adăuga la lista deja formată până acum.

Dacă însă au avut grijă de viața lor amoroasă, luna octombrie se poate dovedi armonioasă, constructivă pentru relațiile de dragoste.

Nativii singuri își vor căuta sufletul pereche. Se pot dovedi destul de capricioși, căci nu își doresc o aventură, ci o relație de lungă durată, așadar nu se vor grăbi să facă primul pas.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc