Setari Cookie-uri

Luna Albastră de Halloween ne va ajuta să ne scăpăm sufletele de frica de monștri și de gândurile negre

Suntem prinși în magia Lunii Albastre de Halloween. Va fi o perioadă în care vom lucra intens la cele mai mari temeri ale noastre. 

Pe 31 octombrie 2020 vom avea parte de un fenomen spectaculos pe cer: o lună albastră care va veni în ajutorul nostru și va lucra cot la cot cu noi pentru a ne scăpa sufletele de frică de monștri și de toate gândurile negre.

Scoatem la iveală secrete ascunse, tristețe și durere

Este posibil să fim nevoiți să mergem cu mintea în locuri întunecate astfel încât să încercăm să aducem la iveală câteva probleme îngropate în sinele nostru de foarte mult timp. Ne este teamă de ce urmează să se întâmple, însă știm că acesta este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi. Energia lunii continuă să ne încarce și să ne ajute să fim pregătiți pentru un altfel de viitor.

Toate greșelile făcute care ne-au afectat până acum, însă pe care am ales să le îngropăm fără să încercăm să le rezolvăm sau să învățăm ceva din ele, vor fi expuse pas cu pas. Vor fi dezvăluite frici. S-ar putea să ne fie teamă și să avem o stare neplăcută de anxietate, însă trebuie să parcurgem acest exercițiu pentru a putea scăpa de tot ce ne ține în trecut.

Citește și:

Este meomentul să învățăm să fim responsabili, să facem tot posibilul să ne ocupăm de probleme fără să le mai băgăm sub preș și să acceptăm că totul depinde doar de noi. În această perioadă avem ocazia să închidem definitiv ușa principală a trecutului dureros astfel încât să ne continuăm viața pe cel mai liniștit drum de până acum.

Luna Albastră de Halloween ne vine în ajutor, însă adevărata putere rămâne la noi

Să nu uităm niciodată acest lucru. Noi deținem frâiele vieții noastre. Adevărată putere este în mâinile noastre. Putem face tot ce ne dorim. Trebuie doar să nu grăbim deloc procesul, să avem răbdare cu fiecare detaliu și să fim cât mai atenți la modul în care ne simțim când facem asta: gânduri, sentimente, emoții.

Citește și:

Schimbarea este inevitabilă pentru mulți dintre noi

Multe lucruri vor începe să se amestece. În timp ce este posibil să ne simțim speriați și epuizați din cauza întregului proces, energia incredibilă a lunii vine să ne ajute și să ne dea puterea de a merge mai departe, în timp ce lumina acesteia ne va arăta drumul pe care să mergem.

Acesta este un moment foarte bun pentru a face schimbări și pe plan sentimental. Avem ocazia să privim adânc în sufletul nostru și să încercăm să ne dăm seama dacă suntem în relațiile potrivite.

Ce trebuie îmbunătățit? Ce trebuie schimbat? Ce trebuie rezolvat? Este foarte important să fim sinceri cu noi când ne răspundem la aceste întrebări astfel încât să putem face ce este mai bine nu doar pentru noi, ci și pentru partenerii de cuplu.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc