Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii ale lunii noiembrie 2020

Horoscopul lunii noiembrie. Află care sunt cele mai norocoase zodii ale acestei perioade. Te numeri printre ele?

Luna noiembrie vine cu vești frumoase pentru aceste trei zodii:

Gemeni - Pregătește-te pentru o lună specială

În această lună o parte din tine îți spune să rămâi în zona de confort, în timp ce cealaltă îți spune să dărâmi toate zidurile construite în jurul inimii tale și să trăiești fără regrete. Să faci ce îți dorești să faci fără să îți pese de ce spun oamenii din jurul tău. Pe cine alegi să asculți ține doar de tine - noi nu îți putem spune decât faptul că viața ta va fi de o mie de ori mai interesantă dacă îndrăznești să trăiești cu adevărat.

Astrele sunt de partea ta în următoarele săptămâni și te ajută să trăiești poate cea mai intensă perioadă de până acum. Permite-i Universului să îți arate ce are pregătit pentru tine, asumă-ți riscuri și bucură-te de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

Citește și:

Fecioară - Te așteaptă o perioadă plină de schimbări

Noiembrie este o lună crucială și esențială pentru tine - vine la pachet cu schimbări incredibil de importante. Următoarele săptămâni îți vor aduce atât noi începuturi, cât și tranziții interesante din care vei avea foarte multe de învățat. O mișcare îndrăzneață ar putea provoca un efect de domino pe tot parcursul vieții tale.

Schimbările - unele planificate, altele neprevăzute - te vor scoate din zona de confort și te vor ajuta să înțelegi mai bine care este drumul pe care vrei să mergi în continuare. Îndrăznește să mergi mai departe indiferent de cât de ciudat este, începe procesul și fă saltul cu inima deschisă în necunoscut.

Capricorn - Faci alegeri inspirate

Citește și:

După un an greu, ești pregătită să iei în serios următoarea perioadă. Alegi să te distantezi pentru o perioada de toți oamenii din jurul tău, să îți faci planuri, să gândești strategii și să găsești soluții pentru problemele cu care te confrunți. Pe scurt, ești responsabilă, rațională și pregătită pentru schimbări importante pe toate planurile.

Este posibil ca la jumătatea lunii noiembrie să fii nevoită să faci o alegere foarte importantă. Sfatul nostru: indiferent de ce spun cei din jurul tău, ascultă-ți inima și lasă-te condusă de instinct. Alege-ți singură drumul pe care vrei să mergi pentru că tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Universul este de partea ta și îți luminează calea.

foto main: Natalia Hubbert, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc