Setari Cookie-uri

Cele trei zodii norocoase în a doua jumătate a lunii noiembrie 2020

Te numeri printre ele?

Ultimele două săptămâni din luna noiembrie vor fi cu adevărat speciale pentru următoarele zodii:

Leu - Reiei legătura cu sufletul tău

După o perioadă destul de agitată, ciudată și dificilă, iată că lucrurile încep să se liniștească pentru tine. În următoarele săptămâni reușești să te reconectezi la sufletul tău și să înțelegi mai bine care îți sunt stările și emoțiile; încerci să nu mai ascunzi nimic din ceea ce simți și să accepți și să exprimi fiecare sentiment pe care îl descoperi în inima ta.

Aceasta este o perioadă foarte bună de a încerca să faci un pas în spate de la lumea haotică și să încerci să îți pui câteva întrebări - Cine ești? Ce te face fericită? Ce îți dorești de la viitorul apropiat? Care este drumul pe care vrei să mergi? Ai făcut pace cu trecutul? Ai grijă de tine deoarece te poți simți copleșită de tot ce se întâmplă.

Citește și:

Scorpion - Privești lucrurile cu maturitate

La orizont apar câteva oportunități foarte frumoase pe plan profesional; nu te grăbești, ci din contră - ai foarte multă răbdare, analizezi în detaliu fiecare situație astfel încât să iei cea mai bună decizie pentru tine. Chiar dacă oamenii din jurul tău îți dau sfaturi foarte bune, de data aceasta alegi să nu te lași condusă de ei, ci să îți asculți intuiția pentru că simți că inima ta știe cel mai bine ce îți trebuie pentru a te simți fericită și împlinită.

Este posibil ca următoarele două săptămâni să fie puțin agitate din cauza schimbărilor intervenite. Nu îți face griji, te adaptezi foarte ușor și reușești să faci față tuturor provocărilor. Rezultatele muncii tale vor fi vizibile într-un timp foarte scurt.

Citește și:

Capricorn - Te învârți în jurul energiilor pozitive

Jumătatea lunii noiembrie vine cu surprize absolut minunate pentru tine, dragă Capricorn. Următoarele două săptămâni îți vor aduce un val de energie pozitivă care te va ține non stop cu zâmbetul pe buze. Problemele par să se rezolve de la sine, tu nu mai trebuie să faci nimic decât să aștepți ca timpul și Universul să își joace cartea. În sfârșit, simți că ești acolo unde trebuie să fii.

Pe plan sentimental, astrele au planuri frumoase pentru tine - în cazul în care ești deja într-o relație, partenerul de cuplu te poate surprinde cu propunerea de a trece la următoarea etapă. Dacă ești singură, Cupidon este pe punctul de a îți arăta sufletul pereche; așteaptă doar momentul în care tu să fii pregătită să renunți la bariere și să îți deschizi din nou inima pentru a iubi cu adevărat.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc