Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele trei zodii norocoase în a doua jumătate a lunii decembrie 2020

Te numeri printre zodiile binecuvantate de astre?

Ultimele două săptămâni din luna decembrie vor fi cu adevărat speciale pentru următoarele zodii:

Taur

Lucrurile se schimbă radical pentru tine în ultimele săptămâni ale anului 2020

Începi să faci pace cu trecutul. Începi să ierți (nu doar persoanele care ți-au greșit, ci și pe tine pentru toate momentele în care te-ai învinuit pentru ce s-a intamplat) pentru că simți că doar așa vei putea merge mai departe. Îți eliberezi inima de toată suferință, de durere, de frică și alegi să îți continui drumul mai puternică ca niciodată.

Nu îți mai este teamă de necunoscut; nu îți mai este teamă de ce urmează... și asta deoarece ai trecut prin ce era mai greu și știi că nimic nu te mai pune la pământ.

Ai încredere în Univers, ai încredere că divinitatea are un plan minunat pentru tine. Ai încredere că va fi mai bine. Și bine faci pentru că ultimele două săptămâni ale anului 2020 vor fi cu adevărat speciale pentru tine.

Citește și:

Balanță

Începi să îți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi mai departe

Ultimele două săptămâni ale anului 2020 vor fi unele foarte interesante pentru tine. Încerci să analizezi cu mare atenție tot ce ai trăit până acum și să îți pui întrebările potrivite astfel încât să afli răspunsurile de care ai nevoie. Începi să fii sinceră, să îți dai seama care sunt valorile tale, să te lași condusă de intuiție (și nu de ce spun oamenii din jurul tău) și să alegi cu sufletul și cu inima.

Drumul acesta este unul nou, presărat cu momente speciale. Bucură-te de fiecare clipă, apreciază fiecare moment, acceptă fiecare lecție și învață din ea. Va fi din ce în ce mai bine. În sfârșit ești acolo unde trebuie să fii și te simți mai împăcată ca niciodată. Ești în conexiune cu Universul.

Citește și:

Săgetător

Accepți lecțiile pe care le-ai învățat în acest an

Ești pregătită pentru tot ce urmează? În această săptămâna Universul îți arată care a fost motivul pentru care te-a pus să înduri tot ce ți s-a întâmplat: te pregătea pentru ceva cu adevărat special. Însă era necesar ca înainte de a trece la această etapă incredibilă a vieții tale să te maturizezi, să îți dai seama cine ești și ce îți dorești de la viață, ce te face fericită și, cel mai important, care sunt oamenii pe care trebuie să îi păstrezi în viața ta.

În sfârșit îți dai seama că totul a fost în favoarea ta. Ești pregătită să pornești la drum. Această călătorie va fi una pe cinste, fii pregătită să trăiești cu adevărat.

Citește și:

foto main Avesun, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc