Setari Cookie-uri

Horoscop de Crăciun și Revelion 2020-2021: ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

Finalul de an este aproape aici, iar magia și emoția sărbătorilor de iarnă ne-a cuprins deja. Îți propunem să descoperi ce îți rezervă astrele în această perioadă mult așteptată, citind previziunile astrale din Horoscopul pentru sărbătorile 2020-2021.

Săgetător

Se recomandă prudență în privința cumpărăturilor, căci este posibil să achiziționați multe produse care vă încânta, însă care nu vă sunt cu adevărat de folos. Sărbătorile de iarnă le veți petrece în familie alături de cei dragi sau de persoana iubită. Armonia este cuvântul care descrie cel mai bine această perioadă pentru voi.

Capricorn

Crăciunul îi prinde pe nativi în mijlocul activităților. Încă mai au proiecte de terminat și vor să încheie anul cu totul în ordine, astfel încât să se bucure de concediul alături de cei dragi fără a mai avea vreo grijă legată de serviciu.

Alături de cei dragi își găsesc liniștea și fericirea, așadar această perioadă a sărbătorilor de iarnă va fi una minunată pentru acești nativi.

Citește și:

horoscop sarbatori de iarna 2020 2021 pentru toate zodiile Foto: By almaje/ shutterstock.com

Vărsător

Deși vor avea impulsul de a cheltui în exces, de data aceasta Vărsătorii vor reuși să rămână cumpătați și să nu cheltuiască pe lucruri inutile. În plan amoros, viața sentimentală va fi dulce ca mierea. Romantismul, calmul și buna comunicare sunt ingredientele de bază ale unei relații de cuplu reușite.

Cei singuri vor petrece alături de familie, unde se vor simți fericiți și se vor relaxa cu adevărat după un an atât de tulburător.

Pești

Sărbătorile de iarnă vin cu evenimente nemaitrăite până acum, cu povești de neuitat și momente ivite din dragoste și prietenie adevărată. Nativii vor petrece sărbătorile în armonie alături de cei pe care îi iubesc cu adevărat și în preajma cărora se simt iubiți.

Citește și:

Financiar nu se pot lăuda cu reușite foarte mari, însă nu sunt nici cu mari găuri în buget la finalul acestui an în care nativii au înfruntat tot felul de blocaje.

Foto articol: By TijanaM/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc