Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii in Decembrie 2009

Aspectul general al sanatatii in luna Decembrie este unul bun, insa exista o usoara predispozitie spre excese. De aceea se recomanda prudenta in alimentatie si odihna suficienta.

Berbec

Luna decembrie va aduce un plus de energie si adrenalina care va influenta toate domeniile de viata: in dragoste va creste pofta de aventura, in munca randamentul, iar in sanatate tonusul. Astfel veti avea o luna in care veti fi foarte energici, cu pofta de miscare, luna decembrie fiind una dinamica si plina de forta pentru voi. Optimismul si umorul de care dati dovada va va ajuta sa aveti o stare generala de bine, un sistem cardio-vascular tonic si o imunitate crescuta, astfel bolile vor sta la distanta. Chiar daca acum toate merg struna, fiti totusi grijulii cu meniul de Sarbatori si cu odihna, caci lunile viitoare nu se anunta la fel de… “roz”. Mai pe scurt: evitati excesele de orice fel!

Conform: Healthy.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc