Setari Cookie-uri

Ne pregătim pentru Mercur Retrograd. Cele 3 zodii a căror viață se va schimbă în următoarele săptămâni

2021 a început deja cu energie ciudată, schimbări neașteptate și planuri oarecum date peste cap.

Primul Mercur Retrograd se apropie rapid - acesta începe pe 30 ianuarie și se dezlănțuie până pe 21 februarie, oferindu-ne trei săptămâni lungi de confuzii când vine vorba de comunicare, călătorii, relații personale.

În următoarea perioadă, Mercur ne oferă șansă de a încetini și de a reflecta asupra energiei sale. Retrogradul are loc în întregime pe tărâmul Vărsătorului care stăpânește lucruri precum prietenii, relații și iubire. Din acest motiv este posibil să simțim efectele retrograde tipice ale lui Mercur și mai puternic în aceste zone guvernate de Vărsător.

Iată care sunt cele 3 zodii a căror viață se va schimba în următoarele săptămâni:

Taur

Acest retrograd va avea o influență deosebit de puternică asupra vieții tale profesionale. Nu te miră dacă întâmpini unele întârziere în proiecte sau ai probleme în exprimare. În loc să depui noi eforturi în carieră, folosește acest timp pentru a trece rapid prin ideile pe care le-ai avut în trecut și pentru a îți detalia planul de creștere în domeniul în care activezi. Odată ce această perioadă se va încheia vei fi plină de energie și pregătită să le demonstrezi tuturor de ce ești capabilă.

Citește și:

Vestea bună pentru tine: vei avea parte de surprize incredibile în viața sentimentală. Ai ocazia să găsești iubirea adevărată.

Balanță

Pe parcursul acestui retrograd, s-ar putea să îți fie greu să vii cu idei noi și creative pe plan profesional așa cum faci în mod normal, ceea ce poate fi frustrant. Dar dacă te uiți la trecutul tău pentru inspirație, s-ar putea să descoperi că există câteva idei vechi, aproape uitate, care ar putea fi izvorâte folosind puterea retrospectivului.

Vestea bună pentru tine: dacă apar oportunități frumoase pe plan profesional, îndrăznește să ieși din zona de confort și profită de ele. Ai încredere în tine, lucruri minunate urmează să se întâmple.

Scorpion

Acest retrograd te-ar putea duce într-o călătorie emoțională către interior - problemele care datează încă din copilărie ar putea ieși la suprafață. În loc să te lași copleșită de amintiri sau să încerci să ascunzi tot ce simți, încearcă să fii deschisă, să vorbești despre luptele tale cu oamenii în care ai încredere. Această perioadă oferă o oportunitate excelentă pentru remedierea dezacordurilor cu membrii familiei sau cu prietenii de lungă durată.

Citește și:

Vestea bună pentru tine: Universul îți oferă ocazia să depășești probleme dificile pentru suflet. Ai ocazia să faci pace cu trecutul și să începi un nou capitol al vieții tale.

foto main sdecoret, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc