Setari Cookie-uri

Mantra PUTERNICĂ ce îți ghidează spiritul în această primăvară pentru fiecare zodie în parte

Primăvara ne aduce energia renașterii, creșterii și creativității, oferindu-ne prilej de regăsire, de dezvoltare și înălțare spirituală. Mantra primăverii sporește vibrația sufletului, atrage iubire și prosperitatea, accesează puterea interioară a fiecăruia dintre noi, deschizându-ne porțile către împlinirea visurilor. Vă invităm să descoperiți mantra acestui anotimp pentru fiecare zodie în parte.

Mantrele sunt cuvinte puternice care dau sens gândurilor noastre profunde, de aceea, rostite des, ne pot schimba destinul. Lasă-te pe mâna astrologilor și descoperă mantra zodiei tale, care te inspiră și îți dă putere în această primăvară.

Berbec

Îmi accept trecutul și îmi valorific viitorul, dar nu uit să mă bucur de prezent. Fiecare zi este prilej de a mă bucura din plin de viață. Am încredere că merg pe drumul potrivit mie.

Taur

Renunț la gândurile negative și la tot ceea ce simt că este toxic pentru mine. Nu depind de nimeni și nimic, viațamea este doar în mâinile mele. Învăț să privesc partea bună a lucrurilor și să dezvolt tot ceea ce viața îmi oferă mai bun și mai frumos.

Gemeni

Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine. Renunț să fac promisiuni celorlalți și mie. Viața mă poartă pe valurile sale, iar eu sunt un maestru în surfing.

Citește și:

mantra promaverii pentru fiecare zodie in parte Foto: De la Zelenov Iurii/shutterstock.com

Rac

Aleg să mă simt fericită. Mă eliberez de energia negativă și toxică și găsesc bucuria, iubirea și frumosul în jurul meu. Sunt înconjurată de frumos și tot ce este mai bun mi se întâmplă.

Leu

Îmi urmez visurile cu încredere și nu mă tem de obstacole. Am curajul să fac ceea ce îmi doresc cu adevărat.

Fecioară

Am venit pe această lume pentru a mă iubi mai mult, pentru a dărui iubire și frumusețe în lume. Rostul meu este bucuria de a trăi și a dărui.

Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc