Setari Cookie-uri

11 Motive pentru care să iubești o femeie născută în zodia Pești 

Femeia Pești este o ființă magică dintr-o altă lume

Nu ai cum să nu te îndrăgostești de o femeie Pești. Sufletul ei te atrage imediat ce o vezi, iar inima ta simte iubire pe loc. Înțelepciunea ei îți dezvăluie instantaneu faptul că ai de-a face cu un suflet sensibil. Realitatea nu este întotdeauna locul ei preferat în care să locuiască și, adesea, o vezi zâmbind și visând cu ochii deschiși; de multe ori încearcă să își gestioneze altfel timpul astfel încât să nu intre în rutină și să facă față sarcinilor de zi cu zi și regulilor dure și stricte.

Condus de Neptun și simbolizat de doi pești, acest semn de apă are o personalitate extrem de emoțională, empatică și extraordinar de sensibilă.

Femeia Pești posedă adesea caracteristici intuitive și uneori se folosește de aceste daruri pentru a ajuta alți oameni, pentru a face lumea mai frumoasă și mai bună.

Citește și:

Femeia Pești. Caracteristici generale:

Cuvinte cheie: sensibilitate, prietenie, romantism, pasiune.

Destin sentimental: se va căsători în momentul în care știe că și-a pus în ordine viața

Putere ascunsă: darul premonitiei

Calități: prietenoasă, sociabilă, atentă, sensibilă, înțelegătoare

Compatibilitate în iubire: Fecioară, Capricorn, Rac, Gemeni

Piatră norocoasă: acvamarinul

Numere norocoase: 6, 9, 15

Tărâmul fanteziei și al viselor este adesea locul în care Femeia Pești se simte cel mai confortabil. Îi place să fie singură pentru că este într-o conexiune puternică nu doar cu sufletul ei, ci și cu Universul. Iar în momentul în care se îndrăgostește cu adevărat are tendința de a vărsa toată iubirea din inima sa în cealaltă persoană. Este sentimentală și are un suflet în care există doar emoții frumoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc