Setari Cookie-uri

Barbatul Berbec descifrat cu bune si cu rele

Un ghid complet ce vine in ajutorul doamnelor spre a isi intelege mai bine partenerul Berbec!

Bărbații Berbec sunt firi menite să fie lideri, au o siguranță de sine aproape iesita din comun, sunt competitivi și ușor impulsivi. Berbecii sunt curajoși și întotdeauna râvnesc la aventură, lucruri noi, locuri noi sau oameni noi.

Aceștia tratează relațiile amoroase cu maxim de pasionalitate și foc, dând impresia întotdeauna că le fierbe sângele în vene. Totodată sunt asumați și întotdeauna cu un pas înainte, întotdeauna capabili să preia frâiele și să devină stâlp pentru persoană de lângă ei.

În cele ce urmează, cel mai potrivit ar fi să îi luăm la bani mărunți și să le scriem atât calitățile, cât și defectele negru pe alb. Partenera unui Berbec poate fi des pusă în situația în care nu știe ce crede, ce vrea sau la ce se gândește bărbatul de lângă ea. Voi expune, astfel, cele mai comune și fundamentale trăsături ale bărbatului născut în zodiac Berbec.

Citește și:

Horoscop Berbec: Calități

Bărbatul Berbec pare că poate depăși orice obstacol, poate învinge orice frică. Pentru el, nimic nu e inaccesibil și nimic nu e prea greu. Elanul și îndrăzneala lui extraordinare cred că pot fi puse pe primul loc în clasamentul calităților.

Că om cu care îți împărți viață, bărbatul Berbec este fără doar și poate cel ce te va face să te simți în siguranță. Este oricând pregătit să te ghideze, să te protejeze și să fie parte din deciziile importante.

Horoscop Berbec

Horoscop Berbec: Defecte

Știu. Până acum pare că am descris bărbatul ideal. Cu părere de rău va anunț că nu există pădure fără uscăciuni.

În natură există un echilibru ce guvernează întreagă existența. Acest echilibru trebuie căutat și stabilit cu orice preț, atlfel lucruile nu pot funcționa.

Citește și:

Așa e și în cazul de față. Prea era bărbatul Berbec un pseudo-Superman.

Defectele Berbecului vin, de fapt, tot din calitățile lui. Acesta poate deveni iritant prin nevoia să de a deține controlul, prin atitudinea ușor superioară sau prin simțul critic. Berbecii trebuie să înțeleagă că tot ce dețin și este bun, dacă nu este ținut sub control se poate tranforma în motiv de antipatie.

În același timp, uneori pot părea dezinteresați ori absenți tot din cauza faptului că ceva nu este cum își doresc, iar toată energia lor se va concentra acolo. Berbecii sunt niște perfecționiști- iar lucrul asta nu le aduce mereu de câștigat. Nevoia lor de perfect sau cea mai aproape variant de perfect (venită tot din competivitatea uneori dusă la extrem), îi va face să rămână fixați pe o idee pe care greu și-o vor mai scoate din cap.

Citește și:

Partenerele lor trebuie întotdeauna să îi aducă cu picioarele înapoi pe pământ, dar asta doar dacă sunt înarmate cu vreo zece, douăsprezece argumente diferite, complexe și foarte bine puse la punct. Am menționat că sunt foarte încăpățânați?

În orice caz, fiecare om pe lume are jumătatea lui pe care o caută din prima clipă. Listele cu defecte și calități sunt un bonus la ce ar trebui deja să știți voi. Fiecare persoană e diferită, fiecare persoană are un bagaj emoțional diferit. Nu uitați întodeauna să va raportați la oameni real și să luați în considerare contextul în care au trăit și trăiesc acum.

Da, bărbații Berbec pot fi dificili și sincer… o pacoste, dar în același timp pot fi calzi și plini de viață. Sunt oameni care iubesc viață, iubesc să o trăiască, iubesc să vadă lumea și iubesc să iubească.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc