Setari Cookie-uri

Barbatul Taur descifrat cu bune si cu rele

Un ghid complet ce vine in ajutorul doamnelor spre a isi intelege mai bine partenerul Taur!

Dacă este ceva ce știm sigur despre bărbații Taur este că nu se vor da ușor bătuți. Sunt firi capricioase, încăpățânate și cu o doză mare de adrenalină pompandu-le în vene 24 din 7. Taurii de cele mai multe ori câștigă curse. Sunt foarte muncitori, conștienți de propriile forțe și foarte competitivi.

Luăm la puricat săptămâna această bărbațîi născuți în zodia Taur. În relațiile amoroase sunt foarte siguri pe ei și loiali. Totodată, Taurii nu își refuză nimic, au o latura a lor supranumită “spațiul meu și numai al meu” la care țin foarte mult. Dacă acordă puțină atenție la detalii de genul acesta, partenerele Taurilor vor clădi împreună cu aceștia o relație pe cinste!

Horoscop Berbec: Calități

De ce să iubești un Taur? Pentru că îți va însenina viața. Bărbații Taur au o capacitate extraordinară prin care savurează fiecare secundă din viață. Au un simt artistic foarte bine dezvoltat, fiind mari consumatori de frumos. Cu romantismul nu pot spune că e punctul lor forțe, dar sigur sunt parteneri foarte atenți. Atenți la ce îți dorești și mai ales la ce ai nevoie că să îți fie bine.

Citește și:

Taurii nu renunta, de fel. Poate o dată la o mie de ani că un Taur să își propună ceva și să nu își atingă scopul. Lucrul acesta poate fi aplicat și pe planul sentimental. Așa că, doamnelor, dacă unui bărbat Taur li s-a pus pată pe voi- nu știu ce șanse aveți.

Horoscop Taur

Horoscop Berbec: Defecte

Ce îi face să fie de neoprit deobicei devine și cel mai mare obstacol. Încăpățânare le va acoperi ochii și le va astupa urechile. Chiar dacă într-o situație anume greșesc, probabil nu o vor recunoaște niciodată și vor continuă să își susțină punctul de vedere vehement. Aici intervine un element supriză al combinației: orgoliul. Până la Cer și înapoi!

Orgoliul și încăpățânarea s-ar putea să îi bage în niște situații de unde n-or să mai știe cum să iasă.

Citește și:

Pe lângă toate astea, bărbații Taur tind să se focuseze pe ce e material în viață lor. Nu e o regulă, dar se întâmplă. Oamenii din jur pot să îi ghideze și să le reamintească de ce e de fapt important în viață lor. Ei mai derapeaza din când în când, din dorința sinceră de succes.

Una peste alta, bărbatul Taur la casă omului poate să fie o mare bătaie de cap și o binecuvântare în același timp. Contează să știi cum să îl descifrezi și să ai răbdare. Taurii au un talent aparte să facă ei tot, se ocupă ei de tot, au o duzină de responsabilități pe cap și trebuie să le facă față. Cu toate astea, deși pot calcă strâmb în suficient de multe situații, bărbatul Taur este partenerul care nu te va trăda și va avea grijă de ține poate chiar mai mult decât de el.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc