Setari Cookie-uri

Barbatul Gemeni descifrat cu bune si cu rele

Si pentru astazi am intocmit un scurt, dar foarte eficient ghid spre a intelege mai usor barbatii Gemeni.

Gemenii sunt firi curioase și foarte istețe. Ce să mai? Le zbârnâie mintea! Poți comunica extraordinar de ușor cu un bărbat în zodia Gemeni, au o putere de înțelegere aproape ieșită din comun. Sunt creativi și pregătiți oricând să se plieze pe situații diverse. Nu au niciodată probleme de adaptabilitate de la locul de muncă, până la grupul de prieteni- se înțeleg cu aproape toată lumea fără prea mari eforturi.

Bărbații în zodia Gemeni, deși se aplică în aceeași măsură și femeilor, sunt non-stop, zi de zi, în căutarea informației. Le place să știe cât mai multe din cât mai multe domenii și pun mare preț pe cultura lor generală.

Cu toate astea, sunt suprinzatori prin schimbările stării lor de spirit. Niciodată nu știi la ce să te aștepți de la partenerul tău născut în zodia Gemeni: într-o zi pot fi puși pe aventură, fără planuri suplimentare, iar în ziua următoare pot fi cu capsa pusă și cu morocănoși, își vor pune un zid înaintea lor și... aia a fost.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Horoscop Gemeni: Calități

De ce să iubești un Geamăn? Pentru că, probabil, sunt cei mai deschiși oameni de care veți da în viață. E simplu. Cu ei poți vorbi despre orice, oricine, oricând. Pentru ei nu contează dacă vorbiți despre vegetația din Delta Dunării sau despre statutul omului în societate. Gemenii sunt ca un burete, de cele mai multe ori se documentează, citesc sau ascultă conversațiile altora și bagă la cap. Cum spuneam, simt permanent nevoia de cunoaștere- ceea ce e cea mai importantă calitate a lor.

Pe lângă asta, au o energie de invidiat. Gemenii clădesc lucruri, deși nu sunt de cele mai multe ori în scaunul de șef. Însă, au o energie aparte, o forță de muncă extraordinară care pur și simplu îi face pe ceilalți să îi urmeze.

Citește și:

Iar în relație? Bărbații Gemeni nu sunt cei mai cei parteneri din lume, dar sigur au un magnetism de care nu scapi ușor.

Horoscop Gemeni: Defecte

Deși sunt persoane foarte înțelegătoare, foarte deschise și de cele mai multe ori prietenoase- Gemenii sunt ușor de distras. Concentrarea pe un subiect anume sigur nu e punctul lor forte. Poate de asta nici nu pot fi lideri, focusul lor este… defect. Mintea lor e ramificată într-o mie de idei diferite, iar Gemenii trec de la una la altă într-o secundă. Ceea ce, da, poate să fie absolut exasperant câteodată.

Ceea ce ar trebui să facă Gemeni este să își exerseze calmul și echilibrul gândurilor. În capul lor e tsunami. O dată ce se vor așeza comod în fotoliul minții lor, viață exterioară se va limpezi și ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc