Setari Cookie-uri

27 aprilie - Prima Super Lună a anului: Despre Forța mistuitoare a Scorpionului sau cum să renaști din propria cenușă

Pe 27 aprilie 2021 (ora 6:30 – ora României), cerul nopții de aprilie va fi scăldat de lumina puternică a unei superbe luni pline, prima super lună din acest an. Din perspectivă astrologică, vom avea de-a face cu o lună plină în Scorpion (semn de apă fix), un eveniment astrologic ale cărui influențe pot fi resimțite până la aproape 2 săptămâni de la punctul său culminant.

Fiindcă va avea un impact profund și asupra noastră și ar trebui să profităm de energia puternică a Scorpionului într-un mod pozitiv și benefic, iată care sunt principalele lucruri pe care trebuie să le știm și să le avem în vedere cu ocazia Lunii Pline în Scorpion de pe 27 aprilie.

În plin sezon al Taurului, Luna plină de pe 27 aprilie pică la 7 grade în semnul Scorpionului. Va arunca o lumină nouă asupra anumitor situații din viața noastră, dar mai ales asupra interiorului nostru și a trăirilor noastre cele mai intense. Da, vom avea parte de momente în această perioadă când ne vom simți vulnerabili, emoționali, instabili (sau instabilitatea vine din exterior, fără voia noastră) – Saturn și Uranus ne pot pune față în față ocazional cu anumite provocări, dar forța Scorpionului nu ne va părăsi nicio clipă.

Citește și:

Suntem atrași într-un vârtej astral al polarităților și al extremelor, dar ne mutăm încet și sigur într-o perioadă de integrare și de progres profund. Pluto, planetă guvernantă a Scorpionului, guvernează și transformarea, regenerarea și renașterea și nu este doar despre sfârșit/moarte, ci și despre speranța unui nou început. Sigur, ca aspecte negative, o Lună Plină în Scorpion poate aduce în lumină umbrele și fricile noastre și anumite probleme legate de trădare, răni mai vechi, dezamagiri, pierderi sau lipsă de putere. Dar în adâncurile ființei noastre, dincolo de frici, rușine, frustrări sau propriile bariere și limitări, se află și curajul de a păși pe un nou drum, se află propria abilitate de a discerne între bine și rău, de a lua atitudine pentru propriul adevăr, pentru a-l susține cu iubire, demnitate și curaj.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo

Sursa foto: Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc