Setari Cookie-uri

Luna Roz în Scorpion de pe 27 aprilie este semnul divin de care toți aveam nevoie în Săptămâna Mare

Luna Roz din Scorpion va răsări pe cer pe 27 aprilie și va fi mai strălucitoare ca niciodată deoarece de data această este încărcată de putere divină din partea lui Dumnezeu. 

Lunile pline au capacitatea de a scoate la iveală gânduri intime și multe emoții surprinzătoare. Magia Lunii line constă în puterea ei de a dezvălui răni ascunse, de a aduce lucruri surprinzătoare în prim plan și de a descoperi sentimente secrete. Din acest motiv, Lunile Pline sunt considerate portaluri puternice care acționează că o eliberare a sufletului.

27 aprilie - Calea noastră către fericire

Luna Plină poate oferi răspunsuri la multe întrebări îngrijorătoare. Aceste întrebări sunt legate de cele mai profunde dorințe ale noastre, de lucrurile pe care vrem să le eliminăm din viața noastră și de modalități importante de a ne elibera de trecut și de a fi din nou fericiți.

Luna Plină de pe 27 aprilie va răsări în zodia Scorpion, un semn al apei, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă vom fi destul de sensibili și vom fi în strâns contact cu emoțiile noastre interioare. Intuiția ar putea aduce mai multă claritate în ceea ce vrem să facem; în relația cu oamenii din jurul nostru ne este ușor să găsim confort și iubire sinceră - trebuie doar să fim atenți la energia celorlalți.

Citește și:

Acesta este un moment foarte bun pentru a ne rezolva problemele sentimentale, neînțelegerile și conflictele pe care le avem cu sufletele la care ținem.

Avem ocazia să descoperim cine suntem

De asemenea, în următoarea perioadă astrele ne oferă posibilitatea de a renunta la măști și de a înțelege cine suntem cu adevărat. Suntem într-o stare de simțuri sporite care pot acționa ca un ghid pentru a face un tur detaliat în starea noastră mai profundă de înțelegere și conștientizare. Instinctul nostru este o putere de neprețuit și avem acces fără precedent la el când va răsări luna pe cer.

Energia Scorpionului se va adăuga la energia Lunii Pline, ducând la eliberarea emoțiilor negative, toxice, dificile și la calmarea sufletelor. Divinitatea ne ajută să ne liniștim și să preluăm energiile Universului astfel încât să putem atinge o stare de echilibru și integritate prin curățarea de tot ce este rău.

Citește și:

Puterea Lunii Pline din Scorpion ne va oferi timpul necesar pentru curățarea energetică a corpului nostru. Putem face acest lucru cu ajutorul cristalelor, arzând salvie prin casă, meditând sau rugându-ne.Aceste ritualuri sunt foarte utile pentru curățarea energiei statice din corpul nostru. Este posibil ca după astfel de activități să ne simțim în armonie cu Universul și mai liniștit ca niciodată.

Liniște pentru suflet

În următoarele zile putem descoperi secrete care pot provoca emoții puternice. Mulți dintre noi am căutat răspunsuri și am încercat să luăm decizii ferme în ultimele luni, iar această Luna Plină ar putea fi extrem de benefică în ceea ce privește viitorul nostru deoarece va aduce o perioada scurtă de liniște pentru suflet în care să înțelegem cine suntem cu adevărat și ce ne dorim de la viață, de ce avem nevoie pentru a fi fericiți.

Citește și:

foto main IgorZh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc