Setari Cookie-uri

Barbatul Rac descifrat cu bune si cu rele

Cum v-am obisnuit, astazi revenim cu ghidul prin care puteti intelege mai bine barbatii Rac!

Racii sunt zodie de apă, sunt cea mai dificilă, întoarsă pe toate părțile, sensibilă și ușor de iritat zodie dintre toate.

Bărbații Rac sunt foarte atenți la detalii, întotdeauna vor căuta armonie și își vor dori ca lucrurile să fie puse în ordine. În același timp, starea lor de spirit se poate schimba de la o secundă la alta și te pot face să te simți ca și cum nu știi ce te-a lovit.

Când vine vorba despre femei, bărbații Rac vor prefera întotdeauna femeia care îi face să se simtă protejați și în siguranță. Aceștia nu pot menține relații care li se par superficiale, au nevoie de persoane în care pot avea 100% încredere. Au o relație specială cu mamele lor, sunt bărbați care își apreciază foarte mult rudele și prietenii.

Citește și:

Horoscop Rac

Horoscop Rac: Calități

Bărbații Rac sunt pregătiți pentru familie, casă, mașină, copii cât cuprinde și multe mese copioase împreună. Însă până acolo, cale lungă! Probabil cea mai proeminentă calitate a unui Rac este empatia. Racii pot empatiza cu oricine, până și cu cel mai viclean om de pe pământ. Empatia le poate face zile negre și de cele mai multe ori oamenii în care au crezut și au investit, îi vor dezamăgi. Pentru că... așa sunt ei, pun totul la bătaie, fără să se uite înapoi. Racii iubesc cu tot corpul, cu tot sufletul sau nu iubesc deloc. I-ai putea numi extremiști? Poate.

Totodată, bărbatul Rac este un bun ascultător. Pot asculta probleme altuia sau prin ceea ce trece celălalt cu orele, însă introspecția nu e chiar punctul lor forte.

Citește și:

O dată ce bărbații Rac ajung intr-un punct fericit în viața lor, pot căpăta un echilibru de care nicio altă zodie nu este capabilă. Racii sunt intuitivi, ceea ce îi va salva din multe situații.

Horoscop Rac: Defecte

Dacă stăm să îi luăm la bani mărunți, găsim și la bărbații Rac câte ceva de reproșat. Iar acel ceva se referă la cât de introvertiți și închiși în ei reușesc să fie. Atunci când ceva nu le convine sau, mai rău, când nu ești de aceeași părere cu ei, reușesc să ridice un zid antiglonț de care nu ai cum să treci. Zidul se prăbușește foarte greu. De ce? Păi dacă ar fi să le analizăm viața ar fi cam așa: Ei iubesc mult, investesc tot ce au într-o relație și se întâmplă des ca lumea să îi dezamăgească. Cu fiecare dezamăgire zidul devine și mai greu de prăbușit.

Citește și:

Un alt aspect care poate fi catalogat ca fiind defect este talentul lor incredibil de a trăi în trecut. Se hrănesc constant cu amintiri mai mult sau mai puțin plăcute. În special momentele care au avut impact asupra lor, care și-au lăsat amprenta sau care i-au afectat sunt momente pe care le tot reiau în minte. Momentele astea îi fac să uite că trebuie să fie prezenți și atenți la ceea ce au acum. Uită să aprecieze femeia de lângă ei deoarece sunt prea concentrați pe o dezamăgire din trecut. Dacă cineva i-a rănit profund, vor pune la îndoială orice promisiune sau orice declarație de dragoste.

Așa că, nu-i mai supărați de bieții Raci. Lumea e în loc mai bun datorită lor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc