Setari Cookie-uri

Barbatul Leu descifrat cu bune si cu rele

Deja cum v-am obsinuit, in fiecare saptamana aducem un nou ghid spre a va putea intelege mai bine partenerul. Astazi despicam firu-n patru in ceea ce ii priveste pe Lei!

Leii sunt cea de-a doua zodie de foc, zodie guvernată de Soare. Nativii Leu sunt destul de simplu de remarcat: se află de cele mai multe ori în centrul atenției fiind foarte interesați de cele mai recente și picante bârfe și în aproape orice circumstanță sunt sufletul petrecerii.

În relație, bărbații născuți în zodiac Leu sunt parteneri deosebit de loiali și se atașează mai repede de cât și-ar dori să recunoască. Familia este un subiect foarte important pentru ei deoarece sunt bărbați care iubesc să fie armonie și liniște în propiul cămin. Dacă vorbim despre ce fel de femei le sunt pe plac, Leii sunt firi sociabile, spontane și cu un simț al umorului destul de bine dezvoltat. Astfel, femeia de lângă ei ar trebui să întrunească aceste calități. Bărbatul Leu este plin de viață și de energie, este literalmente născut să fie lider (și când spun lider, nu mă refer la managerul vreunei firme sau ceva de genul, ci a fi lider în viață, a fi un conducător, un om a cărui părere contează).

Citește și:

Horoscop Leu: Calități

Cred că printre cele mai accentuate caracteristici ale acestei zodii, care poate fi și cea mai mare calitate a bărbatului Leu este ușurința cu care comunică și ușurința cu care se integrează în orice context, orice situație. Sunt incredibili de dezinvolți și știu, mai bine decât orice altă zodie, să fie ei înșiși. Ego-ul lor îi face să nu se întrebe niciodată dacă sunt plăcuți de ceilalți pentru că, în majoritatea cazurilor, sunt. Dar la capitolul ego revenim după!

Cum spuneam și în introducere, Leii sunt foarte loiali. Femeia potrivită îi poate transformă în niște romantici incurabili, foarte atenți și foarte grijulii cu partenera lor.

Un alt punct forțe al bărbaților Lei, punct ce se subliniază mai bine atunci când aceștia sunt într-o relație, este generozitatea. Mai pe românește, sunt destul de “mână-largă”! Fac multe fapte bune, multe gesturi în urmă cărora nu așteaptă nimic, surprize, cadouri și își alintă partenerele cu vorbe care nu pot decât să-ți topească sufletul. Sunt aparte, ce să mai?

Citește și:

Horoscop Leu: Defecte

Abilitățile bărbatului Leu de a fi lider, conducător și formator de opinie sunt de necontestat. Cu toate astea, această postură poate să îl tragă foarte mult în jos. Ego-ul lui va deveni de proporții inimaginabile și, pur și simplu, se va transforma într-un om cu care nu mai poți comunica. Orgoliul joacă un rol important în toată schemă asta. Întotdeauna o fărâmă din orice nativ Leu va avea o dorință aproape de nestăpânit de a demonstra. Aceștia vor să le demonstreze celorlalți că pot, că merită, că sunt capabili și că vor face treaba asta mai bine decât oricine… vor să demonstreze că sunt regii junglei, mai pe scurt.

În relație, Leii sunt destul de geloși și posesivi. Și nu la modul drăguț și jucăuș. Câteodată gelozia lor atinge cote ridicole, cu care partenera se va descurcă foarte greu. Posesivitatea este o caracteristică a bărbaților Leu, ce nu se manifestă din iubire ci din orgoliu. Pe lângă astea, Leii se ghidează după sintagma “Mi-am luat jucăriile și am plecat”. Putem să îi numim… supărăcioși?

Citește și:

Oricum ar fi, cu bune și cu rele, nativii Leu sunt suflete cum rar întâlneșți. Se implică în orice, fac lucrurile cu toată inima și, chiar dacă acceptă cu greu ajutorul cuiva, se descurcă și la activitățile de echipă.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc