Setari Cookie-uri

Barbatul Fecioara descifrat cu bune si cu rele

Astazi revenim cu un ghid simplu si rapid pentru a iti intelege mai bine partenerul? Cel cu care va impartiti viata este nascut in zodia Fecioara? Eu zic sa il luam la bani marunti!

Una dintre cele mai eficiente, rapide în gândire și libere în exprimare zodii din horoscop- Fecioară! Fecioarele sunt persoane fdoarte deschise, foarte politicoase și cu poftă de viață. Au un simț al observației foarte bine dezvoltat, îți vor vedea toate defectele sau minusurile, însă partea cea mai interesantă este alta: vor încerca să le îndrepte. Fecioarele întotdeauna își vor dori ca partenerul să ajungă la potențialul lui maxim, la cea mai bună formă a sa.

Lăsând la o parte generalitățile, bărbații Fecioară sunt foarte capabili, foarte ușor de observat în mulțime. Ca parteneri de viață de dovedesc a fi pasionali și grijulii (uneori prea grijulii), muncesc în mod real pentru a face relația să funcționeze și sunt foarte atenți.

Citește și:

Bărbații Fecioară sunt în căutarea femeilor oneste și loiale. Le plac femeile care sunt într-o continuă căutare de senzații tari, experiențe unice și aventură. Pentru că așa sunt și ei! Totodată, femeia cu care un bărbat născut în zodia Fecioară își împarte casa trebuie să fie deosebit de stăpâna pe ea și să aibă un caracter puternic pentru a îi ține piept.

Horoscop Fecioară: Calități

Fecioarele sunt foarte calculate și foarte precaute! Bărbații născuți în această zodie sunt oameni bine organizați și care știu întotdeauna unde le e capul. Forța de muncă de invidiat este una dintre cele mai puternice calități ale lor, împreună cu sinceritatea, dar și energia molipsitoare pe care o împrăștie în aer. Fecioarele sunt înfipte cu picioarele adânc în pământ, ei știu ce vor și de obicei se luptă până când primesc acel ceva. Deși nu sunt la fel de explozivi ca zodiile de foc, au un mecanism interior foarte bine pus la punct și sunt empatic până la Cer și înapoi.

Citește și:

Horoscop Fecioară: Defecte

Ar fi... câteva lucruri! Nu multe, dar care sigur ne scot din minți. Fecioarele au talentul (aproape unic) să își facă din cele apreciate calități, cele mai vizibile defecte. Bărbații Fecioară sunt perfecționiști până la moarte! Însă, câteodată, perfectionismul le scapă de sub control și devin cât se poate de iritanți și cicalitori. Partenerele acestora trebuie să îi înțeleagă și prin comunicare și discuții cât mai deschise să le expună ce le deranjează. În același timp, bărbații născuți în zodia Fecioară devin extraordinar de critici la adresa oricui, până și a lor. Această critică nu e neapărat constructivă, însoțită de tonul acid pe care știm că îl pot avea, rănește persoanele din jur. Aceștia ar trebui să învețe să își reprime acest obicei.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc