Setari Cookie-uri

Barbatul Balanta descifrat cu bune si cu rele

Partenerul tau este nascut in zodia Balanta? Afla toate caracteristicile, defecte dar mai ales calitatile acestui barbat in micul ghid pe care l-am intocmit special pentru voi!

Bărbații Balanță sunt considerați de unele doamne ca fiind cei mai șarmanți și atrăgători bărbați dintre toate zodiile. Aceștia au un joc al lor... aparte. Sunt foarte apreciați de femei, sunt curtenitori, politicoși, de cele mai multe ori foarte bine crescuți și flirtează cu sexul opus ca și cum ar respira, fără nicio grijă, nicio emoție sau stres. Bărbații Balanță au obiceiul de a juca la mai multe capete, dar ajungem puțin mai târziu la acest subiect.
La modul general, sunt băieți deștepți și foarte grijulii. Ei caută constat echilibrul, caută armonia ceea ce, de cele mai multe ori, îi dă mari bătaie de cap. Sunt firi sociabile, deschise, mulți dintre bărbații născuți în această zodie au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Ca să n-o mai lungim... Îl au pe "Vino-ncoa!" ceea ce, putem înțelege, este amețitor pentru sexul frumos.
Astfel, bărbații Balanță caută femei misterioase, femei care nu lasă totul la vedere și care știu să se facă remarcate cu minimul de efort. Totodată, femeia ideală pentru aceștia trebuie să întrunească și alte calități: să fie la fel de deschisă ca el, la fel de sociabilă ca el, la fel de inteligentă ca el. Înțelegeți unde bat?
Oricum, dacă ar fi să îi luăm la bani mărunți, să zicem și de bine și de rău ar fi cam așa:

Citește și:

Horoscop Balanță: Calități

Bărbații născuți în zodia Balanță au abilitățile excepționale de comunicare. Sunt foarte îndrăzneți și vorbăreți, ceea ce uneori poate pune în dificultate interlocutorul. Comunicare, însă, este punctul lor forte. Știu să îi expună celuilalt problema, dar și soluțiile, știu să spună ce i-a deranjat, ce nu le-a picat bine sau ce le-a provocat bucurie. Acest lucru face relațiile să decurgă complet altfel. Pentru că... Oricât de clișeistic ar suna: Comunicarea e cheia oricărei relații.
O altă calitate remarcabilă a zodiei este simțul artistic pe care îl au încă din naștere. Sunt predispuși la a face o carieră în domeniu artei, aceștia demonstrând inteligență artistică, simț foarte bine dezvoltat și un apetit ridicat pentru tot ce înseamnă frumos și creație. Lucrul acesta îi determină să fie firi mai sensibile, mai boeme, mai empatice.

Citește și:

Horoscop Balanta

Horoscop Balanță: Defecte

Probabil pe primul loc se află inconsecvența, în ceea ce privește defectele sau minusurile bărbaților Balanță. De mult ori au un stil de viață pe principiul "din floare în floare", deoarece nu îi place să se simtă legat. A fi dependent de cineva este pur și simplu imposibil, de neimaginat pentru această zodie. Își propun să nu îngrădească libertatea nimănui și cer tuturor să nu le-o fure pe a lor.
In același timp, bărbații Balanță își asumă foarte greu responsabilități. Deciziile importante de luat sunt, de cele mai multe ori, un calvar pentru ei. Îi poți numi imaturi sau... foarte greu se așezat la casa lor. Pentru ei, asta e un scenariu destul de improbabil, deși nu îl exclud.
Un ultim defect sau minus care ar putea fi remarcat la aceasta zodie este dezorganizarea. Aceștia sunt zăpăciți, cu capul în nori și foarte greu de adus pe pământ.

Citește și:

Totuși, oricât am spune despre ei, că sunt așa sau așa, bărbații Balanță sunt deosebit de speciali și de importanți în viețile noastre. Sunt bărbați atașați de familie și care țin enorm la grupul lor de prieteni. Sunt oameni frumoși și senini, care merită la fel de multă iubire ca orice altă zodie.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc