Setari Cookie-uri

Barbatul Scorpion descifrat cu bune si cu rele

Aflati cele mai reprezentative atribute pentru barbatii Scorpion, zodie de apa, guvernata de planeta Marte!

În funcție de mediul în care a crescut și s-a dezvoltat, de persoanele care i-au marcat viața și nivelul de echilibrul pe care l-a experimentat, bărbatul Scorpion poate fi la extreme opuse. Fie sunt indivizi agresivi, răzbunători și colerici, fie sunt bărbați curajoși și foarte ambițioși urmărindu-și atent și grijuliu scopul.

În relații sunt firi pasionale, geloase și pentru care trădarea este cel mai grav lucru care se poate întâmpla. Cu toate astea, fidelitatea nu este punctul lor forte. În raport cu partenera lor, bărbații Scorpion sunt atenți la detalii, având o intuiție aproape inexplicabilă. Ceilalți oameni spun despre nativi că are avea al șaselea simt, reușind să intuiască și să prevină cele mai neașteptate evenimente.

Bărbațîi născuți în această zodie sunt deosebit de erotici, au un magnetism aparte ce atrage persoanele de sex opus. Știu cum să se comporte cu o femeie, știu cu exactitate cum să le dea lumea peste cap, să le facă să se îndrăgostească de ei, să le facă să creadă că este singurul bărbat pe care îl pot iubi. It’s a love-hate situation!

Citește și:

Horoscop Scorpion

Horoscop Scorpion: Calități

Bărbații Scorpion sunt foarte implicați în ceea ce fac. Atunci când decid că este un lucru în care merită să investească, își dau tot sufletul pentru acel lucru. Sunt firi foarte muncitoare, conștiincioase și devotate. Totodată, bărbații născuți în această zodie de apă sunt direcți și spun adevărului pe nume. Din punctul ăsta de vedere, ii putem numi nemiloși. Nu lasă nimic descoperit și nu tratează nimic cu indiferență sau lipsă de interes.

Pe lângă asta, Scorpionii trăiesc în prezent, nu-și lasă gândurile să îi trimită în trecut. În cuplu sunt foarte profunzi, au grijă de partenera lor, țin foarte mult să cunoască problemele sau nemulțumirile celuilalt și chiar au puterea să schimbe anumite aspecte la ei, dacă își doresc cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Scorpion: Defecte

Nativii au predispoziție pentru stări de anxietate și pentru a gândi situația în care se află mult prea profund și mult prea alambicat. Aceștia pot deveni ușor agresivi și găsesc răzbunarea o metodă bună pentru a încheia un capitol din viața lor. Când se simt trădați sau sunt înșelați devin de necontrolat, au ieșiri și izbucniri epxlozive și ar fi bine să le lăsăți timp și spațiu până se calmează, altfel lucrurile vor degenera. Scorpionii urăsc minciuna și șantajul emoțional și decid să reacționeze cu foc la foc, ceea ce poate fi ușor considerat defect. Aceștia ar trebui să își caute echilibrul între foc și apă. Fiind guvernați de planetă Marte, nativii Scorpion au firi conflictuale și pot fi ușor de scos din sărite.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc