Setari Cookie-uri

Barbatul Sagetator descifrat cu bune si cu rele

Exact cum v-am obisnuit, continuam calatoria noastra in zodiac cu barbatul Sagetator. Astfel, am intocmit un scurt ghid pentru partenerele acestora, pentru a ii intelege mai bine si pentru a ii putea ajuta in viata de cuplu.

Bărbatul născut în zodia Săgetator, zodie de foc, este aflat sub guvernarea planetei Jupiter. Aceștia sunt firi libere, mereu pe picior de plecare. Au un apetit aparte pentru călătorii, locuri și oameni noi și experiențe de tot felul. Sunt avizi de cunoaștere și aspiră la a deveni bărbați intelectuali, culți și la curent cu tot ce se întâmplă în lume.

Dintre toți bărbații zodiacului, Săgetatorii sunt Justițiarii. Aceștia pledează pentru o viață onestă și asumată, în care să se trăiască liber, în care să există iubire cât cuprinde și să fie armonie. Bărbații Săgetator aleg onestitatea cu sinele. Aceștia au o latură spirituală foarte bine dezvoltată și întotdeauna vor înclina către această latură a vieții lor. Când le va fi mai greu, când se vor confrunta cu alegeri dificile sau momente de cumpănă, Săgetătorii întotdeauna vor recurge partea lor spirituală, religioasă, la credința lor.

Citește și:

Se întâmplă des să fie conducători, liderii unui grup sau formatori de opinie. Au o putere extraordinară să influențeze lumea din jurul lor, iar de cele mai multe ori o fac spre bine.

În relații, bărbații Săgetator sunt foarte perseverenți și perspicaci. Când găsesc femeia potrivită- ceea ce se va întâmpla foarte greu deoarece sunt pretențioși până la Cer și înapoi, nu o vor mai lăsa să scape.

Când se pune problema să își aleagă partenera, femeia cu care își va împărții viața, bărbatul Săgetator este foarte selectiv și atent la fiecare detaliu.

Horoscop Sagetator

Horoscop Săgetator: Calități

Cum să nu iubești Săgetatori? Hai să dăm cărțile pe față: Nu te poți plictisi lângă ei! În special bărbații născuți în această zodie au un simț al umorului foarte bine dezvoltat și au un magnetism aparte care te face să nu vrei să pleci. E ciudat, dar incitant! De cele mai multe ori, aceștia sunt tipi foarte bine educați, au multe povești de spus și experiențe de împărtășit.

Citește și:

Pentru a crea povești și a avea parte de experiențe, mai există un lucru care îi ajută și îi și definește în același timp: Spontaneitatea. Sunt firi foarte spontane, având momente în care aleg să nu își consulte deloc rațiunea și să își folosească instinctul. Acest lucru le va aduce bucurii multe si îi va băga în belele în exact aceeași măsură.

Pentru că, dacă stăm să îi luăm la bani mărunți, așa sunt ei: un paradox.

Horoscop Săgetator: Defecte

Știți ce spuneam puțin mai sus cu onestitatea? Ei bine... Nativi Săgetator au tendința de a fi mult prea onești câteodată. Spun lucruri, fără perdea și fără mănuși, și nu realizează că rănesc oamenii din jur. Acest lucru este clar un lucru la care bărbații născuți în această zodie trebuie să lucreze, iar partenerele acestora pot fi de mare ajutor în toată ecuația.

Citește și:

Și mai știți ce spuneam de spontaneitate? Și cum nu își consultă rațiunea? Și cum asta îi bagă în belele? Bărbații Săgetator tind să fie prea spontani. Fac lucruri pe care ulterior le regretă, dându-și seama că poate nici nu le-ar fi făcut dacă s-ar fi gândit de două ori. Însă, spiritul acesta libertin pe care îl posedă și dorința de a fi propriul lor stăpân, îi mai acaparează câteodată.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc