Setari Cookie-uri

Horoscopul INIMII: ce karmă ai în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut

Karma în dragoste reprezintă, ca o descriere metaforică, provocările pe care noi trebuie să le echilibrăm, să le depășim și să le modelăm ca în viața noastră să pătrundă armonia. Karma dragostei este ceea ce avem de vindecat în inimile noastre, dar totodată ne oferă și lecțiile în iubire pe care avem nevoie să le asimilăm, pentru a găsi fericirea și a aduce armonia în viața noastră.

Astrologii împart în trei categorii majore karma în iubire, în funcție de zodie, astfel:

  • Karma agresivității: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn;
  • Karma posesivității: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător;
  • Karma ignoranței: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești.

Horoscop Berbec: Ce karmă ai în iubire

Nativii Berbec au nevoie să învețe cum să spună „nu” fără a-l răni pe celălalt și cum să își exprime nevoile sau să și le manifeste, însă fără a perturba echilibrul celuilalt.

În iubire, nativii Berbec trebuie să învețe să îmbine independența cu timpul acordat partenerului, să învețe compromisul de a-i face și acestuia pe plac și totodată să se retragă din activitățile care nu îi sunt pe plac, însă într-o manieră blândă și armonioasă. Delimitându-și astfel spațiul personal de care nativii au nevoie și totodată învățând să ofere cuplului timpul potrivit și la calitatea potrivită, nativii sunt pregătiți să întâlnească marea iubire și sunt gata să întemeieze relația la care visează.

Citește și:

horoscop karmic - karma iubirii pentru fiecare zodie Foto: Angelina Egorova/shutterstock.com

Horoscop Taur: Ce karmă ai în iubire

Nativul Taur, creativ, iubitor de artă și de tot ceea ce este legat de lux, își găsește adesea liniștea atunci când se bucură de stabilitate financiară. Însă karma în dragoste presupune depășirea pragului de a căuta partea materială în relații, îndreptând responsabilitatea resurselor către ei: ei sunt cei care vor învață să fie protectivi, să își susțină partenerul atât moral și spiritual, cât și financiar, fără a cere nimic înapoi.

Ei sunt cei care învață nu să ceară, ci să dăruiască pentru a învinge karma dragostei în viața lor. Așadar, au nevoie de o viață ordonată și de multă dăruință, iar marea iubire le va apărea în cale.

Citește și:

Horoscop Gemeni: Ce karmă ai în iubire

Karma ingnorantei, în cazul Gemenilor, se referă mai degrabă în ignorarea involuntară a dorințelor, nevoilor, spațiului partenerului, chiar dacă ei nu își dau seama că fac acest lucru, în favoarea propriilor lor concepții și valori. Au tendința de a se impune în viața de cuplu, care nu este doar viața lor, ci viața a DOI parteneri, astfel încât cuplul nu se suprapune peste individualitatea lor în totalitate, ci trebuie să lase loc și amprentării partenerului.

Așadar, nativii Gemeni vor învață să asculte, să dea curs nevoilor partenerului, să își împartă timpul cu acesta și mai ales să îi dea voie să facă parte din viața lor (să meargă împreună în vizită la prieteni, la concerte, în unele calotorii chiar și de afaceri etc.).

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc