Setari Cookie-uri

Barbatul Capricorn descifrat cu bune si cu rele

Avansam in aceasta serie de articole cu barbatii Capricorn: probabil cei mai pragmatici si seriosi barbatii ai zodiacului.

Bărbații născuți în zodia Capricorn, zodie de pământ, sunt bărbați descurcăreți și care, de cele mai multe ori, muncesc din greu pentru a își duce la bun sfârșit planurile și a își vedea visurile realitate. Nativii pot fi oameni introvertiți, ce vorbesc foarte rar despre trăirile și sentimentele lor. Acest lucru poate fi în aceeași măsură un avantaj și un dezavantaj.
În același timp, atunci când este îndrăgostit sau implicat într-o relație, bărbatul Capricorn este foarte pragmatic, grijuliu și atent la detalii. Modul său de a își arăta sentimentele este unul cu totul și cu totul special. De cele mai multe ori, Capricornii sunt stângaci în experimentare, își găsesc greu cuvintele pentru a face o declarație, iar cinele romantice sigur nu sunt punctul lor forte. Ei preferă să își arate iubirea prin faptele de zi cu zi, prin sprijinul necondiționat pe care îl oferă partenerei și prin preocuparea pe care o manifestă asupra a ceea ce simte și are nevoie ea.
Bărbații născuți în această zodie au nevoie de femei stabile emoțional și cu picioarele bine înfipte în pământ. Pragmatismul lor îi fac parte să își dorească o parteneră pe care se poate baza și care va face eforturi alături de el pentru a obține viața pe care și-o doresc.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Horoscop Capricorn: Calități

Cea mai importantă calitate a acestei zodii este faptul că sunt persoane de încredere. Se întâmplă foarte rar, aproape niciodată, ca un nativ Capricorn să îți promită ceva și să nu se țină de cuvânt. Sunt oameni cu onoare, respect și apreciere față de alți oameni și mai ales față de familie și cei cu care lucrează.
Și dacă tot veni vorba de familie, ajungem la o altă caracteristică a lor: sunt firi extrem de loiale și pot ține roată familia la un loc. Pentru ei familia contează mai mult decât pentru majoritatea oamenilor. Familia și prietenii cei mai apropiați înseamnă aproape tot pe lume.

Horoscop Capricorn: Defecte

Nativii Capricorn se pot transforma fără prea mare efort în persoane reci și distante. Au obiceiul de a se interioriza și de a evita să comunice cu persoanele din jur sau chiar cu partenerul de viață.
De obicei când Capricornii își pun în cap ceva, nu se lasă până nu obțin acel ceva (exact ce spuneam mai sus). Ei bine, acest lucru se aplică și în situațiile în care nu au de câștigat sau pur și simplu nu au dreptate. Sunt firi încăpățânate și cu care, uneori nu te poți înțelege. Au o dorință de muncă și de evoluție de nestăpânit, iar această dorință poate să îi orbească câteodată.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc