Setari Cookie-uri

Barbatul Varsator descifrat cu bune si cu rele

Iti imparti viata cu un barbat nascut in zodia Varsator? Ca in fiecare saptamana, te asteapta un ghid foarte bine pus la punct pentru a il intelege mai bine. Despre bune si despre rele, vorbim in cele ce urmeaza.

Bărbații născuți în zodia Vărsător sunt firi complet special, unici în zodiac. Aceștia au o latura enigmatică și misterioasă care, de cele mai multe ori, stârnește interesul pesoanelor de sex opus. Astfel, nativul Vărsător este perseverent și foarte răbdător, acordă atenție celor din jur și îi place să-și comunice problemele.

Totodată, comunicare este un punct foarte important în personalitatea și modul de a trăi al Vărsătorului. Însă, revenim la asta în capitolul Calități.

În relație, bărbatul Vărsător prinde valențe mult mai căline și mai blânde. Scapă de seriozitatea de zi cu zi și devine foarte drăgăstos și plăcut. Odată ce se atașează de o femeie, nativii sunt pregătiți să coboare zidurile și să o lase să le pătrundă în inima și în suflet.

Citește și:

Aceștia preferă femei independente emoțional, care să nu îi facă să se simtă captivi. Au nevoie de o doză a lor de libertate, pe care nimeni nu le-o poate lua. De asemenea, pe lista de preferințe se numără și femeile spontane și pline de viață. Acest lucru aduce un mare plus relației, cel puțin pentru bărbatul Vărsător, care este… în felul lui propriu, un aventurier.

Horoscop Varsator

Horoscop Vărsător : Calități

Cum spuneam, revenim la cea mai importantă și (dacă mă întrebați pe mine) iubită caracteristică a acestei zodii : comunicare de nota 10 ! Vărsătorii sunt maeștrii și nimeni nu îi poate întrece în ceea ce proveste o gândire ordonată și o comunicare clară, limpede, ce ajunge la partener exact așa cum își doresc.

De asemenea, sunt firi muncitoare și care sunt dispuse să facă eforturi și să sacrifice timp și resurse pentru a își duce la bun sfârșit un plan ori un vis. Îi putem numi dedicați.

Citește și:

Dedicați sunt și când vine vorba despre o relație sau o căsnicie (deși…cam greu să se lege la cap). Vărsătorii urăsc infidelitatea, nu o practică și cel mai probabil nu o iartă.

Horoscop Vărsător : Defecte

Primul loc pe lista defectelor este probabil faptul că uită de ei și de nevoile lor. Deși sunt foarte buni pe comunicare și în relațiile amoroase și în relațiile de familie ori prietenie, nativii uită să comunice cu sinele. Uită să își asculte gândurile și inima. Uită să își recunoască greșelile.

Au prostul obicei să se pună pe ultimul oc, atât din punct de vedere emoțional, cât și în ceea ce privește sanatatea sau starea lor generală de bine.

Pe urmă, ar trebui menționat faptul că perseveranța lor se poate transformă ușor în încăpățânare. Nativii Vărsător muncesc asiduu, însă se poate întâmpla ca lucrurile pur și simplu să nu funcționeze și acest lucru să nu țină de ei. Aceștia trebuie să învețe să renunțe câteodată, să nu mai țină cu dinții de un lucru care nu pare că se poate rezolva.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc