Setari Cookie-uri

Barbatul Pesti descifrat cu bune si cu rele

Astazi luam la bani marunti barbatul Pesti, fire deosebit de sociala, puternica, dar sensibila in acelasi timp! Daca partenerul vostru este nascut in zodia Pesti, sigur veti gasi util acest articol!

Zodia Pești este o zodie de apă, guvernată de planetă Neptun fiind cea mai romantică zodie dintre toate. Barbații născuți în această zodie sunt firi generoase și sociabile, au nevoie de o doză mare de libertate și fiind zodie de apă au înclinație către stări profunde și introspecție. În relație, sunt foarte atenți la nevoile partenerei și sunt de încredere, însă libertarea lor este un punct sensibil. Dacă cineva le-o îngrădește, dacă le pun bariere sau le restricționează modul de a trăi și gândi, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată.

Cât despre femeile din viață bărbatului Pești, acestea ar trebui să fie cel puțin la fel de romantice pe cât este el, să fie deschise către orizonturi noi și planuri de viitor, dar fără să îi dea senzația că este captiv. Din acest motiv, nativi ar putea fi greu de înțeles, iar relația poate deveni ușor instabilă dacă partenerele lor de viață nu țin cont de acest lucru.

Citește și:

Bărbatului Pești îi place să cucerească, nu vrea ca femeia pe care a pus ochii să îi cadă pur și simplu în brațe. Întradevar, nu sunt cei mai simplu de înțeles din tot zodiacul… dar când iubesc, iubesc cu tot sufletul, cu tot corpul și cu toată mintea. Iar asta nu se întâmplă prea des, nu ?

Horoscop Pesti

Horoscop Pești : Calități

Una dintre cele mai importante calități ale unui nativ Pești este creativitatea și înclinația către artă. Au un potențial extraordinar pentru o carieră în lumea filmului sau a artei plastice. În același timp sunt persoane cu adevarat generoase, pot empatiza cu cei din jurul lor și îi pot îndruma către deciziile bune. Nu sunt deloc de acord cu bârfă și cu indiscreția în relație, fiind de altfel firi foarte oneste care prefa să spună lucrurilor pe nume.

Citește și:

Horoscop Pești : Defecte

Nativii Pești pot deveni foarte ușor paranoici în ceea ce privește atașamentul față de o persoană. Au o frică aproape imposibil de controlat în urmă căreia își vor ridica 100 de ziduri de jur împrejur. Acest lucru nu e facil pentru partenerul de viață care trebuie să lupte în fiecare zi să le doboare din nou și din nou. Așa că, un sfat pentru nativii născuți în zodia Pești ar fi ca din când în când să aibă încredere că nimeni nu le va îngrădi libertatea. Apoi, un alt aspect destul de neplăcut în ceea ce îi privește este predispoziția la vicii și excese.

Cu toate astea, nativii Pești sunt unii dintre cei mai apreciați bărbați. Crescut într-un mediu echilibrat și alături de o partenera cu picioarele pe pământ, toate imperfecțiunile acestuia se pot estompa.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc