Setari Cookie-uri

Astrograma personală sau natală: Secretele Cerului atunci când te-ai născut

Harta astrală în momentul nașterii reprezintă modelul de baza în astrologie, nucleul în jurul căruia se interpretează alte influențe astrologice de pe parcursul vieții. Astrograma personală, natală, reprezintă un pattern, o matrice de baza a nativului, îl definește, îi amprentează destinul și cunoscând previziunile astrale, poate astfel să ia cele mai bune decizii în viață.

Astrograma natală dezvăluie pozițiile și influențele astrale în momentul venirii pe lume, se țese o structură unică pentru fiecare om în parte ce îi marchează viața. Acum se definește zodia fiecărei persoane, ascendentul și toate aspectele din harta astrologică personală.

Ce reprezintă și ce cuprinde Astrograma Natală?

Această astrogramă surprinde harta Cerului în momentul nașterii.

Se spune că Astrograma Natală este ca un manual de baza al destinului fiecăruia, aducând detalii despre personalitatea fiecăruia, despre punctele slabe și tari ale caracterului acelui om, analizând totodată toate planurile vieții, atât pe parcursul copilăriei, cât și al maturității și vieții de adult.

Pe internet există multe calculatoare care, în urmă introducerii unor date personale (data și ora nașterii, țara și localitatea în care v-ați năsuț), vă pot crea automat Astrograma Natală. Iată câteva exemple:

Citește și:

astrograma personala Foto: Pavlenko Volodymyr/shutterstock.com

SOARELE în Astrograma Natală: descrie vibrația sufletului nostru

Soarele se va află într-o anumită zodie în momentul nașterii și această poziție a stelei face referire la potențialul nostru sufletesc, la vibrația noastră interioară. Tot Soarele decide zodia noastră, asttfel că, dacă la momentul nașterii Soarele se afla în zodia Balanță, ei bine această va fi zodia acelei persoane.

Fiecare dintre noi va urma calea zodiei sale, calea principala din Zodiac, însă sunt și alte planete care, cel mai probabil, se aflau în alte zodii și aceste poziții descriu anumite caractere secundare, dar care, împreună, ne clădesc caracterul, ne descriu modul în care reacționăm la influențele Universului, ne povestesc despre intuiția noastră, despre puncte forte și puncte slabe.

Citește și:

    LUNA în Astrograma Natală: descrie planul intuitiv și cel emoțional

    Emoție, intuiție, feminitate, maternitate – o puternică influență feminină. Luna ne descrie zonele lăuntrice, umbrite ale sufletului nostru, ne cunoaște vulnerabilitățile, dar totodată definește puterea intuiției.

    Descoperiți mai multe informații despre semnificația Lunii în fiecare zodie în articolul: Horoscopul Selenar: Calculează LUNA natală în zodii și descoperă influența energiei feminine din astrograma ta

    Citește continuarea în pagina 2 >>

    Vizionare placuta


    Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


    Horoscop Kudika

    Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

    Alege zodia care te intereseaza:

    Vreau notificariNu, multumesc