Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Taur: schimbări de bun augur, iubire vindecătoare și salturi în carieră

Horoscopul anului 2022 se anunță complex, stufos și cu multe elemente noi pe toate planurile vieții nativilor Taur. Privit în ansamblu, este un an cu rezultate minunate, dar cumva mistuitor emoțional, ca orice proces de schimbare pe care cu toții îl resimțim incomod. Citiți previziunile astrale complete pentru zodia Taur în anul 2022.

Previziuni generale în 2022 pentru Taur

Anul 2022 vine cu schimbări majore, iar unele tranzite ale acestei perioade se întâmplă rar, o dată la 20 de ani. Aceste schimbări vin în contextul dezvoltării nativilor Taur, în contextul progresului și atingerii celui mai bun potențial al lor, pe toate planurile vieții.

Ceea ce face ca această perioadă să fie intens resimțită de nativii Taur este faptul că schimbarea nu vine de la sine, ci este pregătită pas cu pas de contextele astrale, iar unele pregătiri au început deja cu 2-3 ani în urmă.

Așadar sunt tranzite care fac ca lucrurile să nu mergă, dar în special acelea care vă abat de la cea mai bună evoluție a voastră, care vă distrag din ascensiune, care doar vă perturbă mărețul plan al Universului.

Citește și:

Așadar vorbim despre schimbări, dar și despre transformări, căci vibrația spirituală se înalță în acest an, valorile se schimbă, mentalitatea și caracterul de asemenea.

Dar ca orice schimbare, ca orice situație care ne scoate din rutină și ne împinge spre adaptare, putem spune că anul 2022 se simte cumva incomod pentru nativii Taur. Nu va fi ușor de traversat această perioadă, însă rezultatele vor fi minunate.

Începutul anului debutează așadar cu planuri, pregătiri, acei pași de care vorbeam mai sus. Unii nativi pot crea pretextul de a pleca în altă țară, alții pot încep studii pentru a-și schimba cariera, alții poate sunt hotărâți să caute un job nou, să facă un credit, să se multe în altă casă, să se căsătorească și așa mai departe. Vorbim despre pașii ce preced schimbări cu ecou pe termen lung pentru nativii Taur, schimbări care le pot influența viața de aici înainte.

Citește și:

În lunile primăverii lucrurile par să își domolească ritmul, așadar este posibil ca nativii să aibă impresia unui dans cha-cha-cha: doi pași înainte, unul înapoi. Dar, evident, avansează, însă nu cu viteză pe care și-o doresc ei.

Lunile de vară vin pline de romantism, dar și de o energie efervescentă ce îi ajută pe nativii Taur să își pună planurile în mișcare. Astrele le aduc noroc și le favorizează toate acțiunile.

Tot în această perioadă pot găsi metode de a câștiga venituri suplimentare, vara lui 2022 venind totodată cu vești bune în plan financiar, căci nativii reușesc să își echilibreze veniturile.

Toamna și finalul de an îi suprinde pe Tauri muncind din greu, dar totodată adaptându-se la unele schimbări deja produse pe parcursul anului. Se bucură de roadele muncii lor și se pregătesc pentru nivelul următor de evoluție, vizând în special relațiile intime și cariera.

Citește și:

horoscop 2022 taur previziuni astrale complete Foto: Angelina Egorova/shutterstock.com

Horoscop 2022 Taur: carieră și bani

Începutul anului, așa cum am spus mai sus, implică o serie de planificări, de pregătiri, înscrieri la cursuri sau aplicări pentru noi locuri de muncă. Interesant de menționat pentru începutul lui 2022 este faptul că tot în această perioadă nativii își încercă norocul și nu doar plănuiesc, așadar este posibil să se angajeze, să încerce deja să deschidă o afacere sau să încerce să încheie unele parteneriate profitabile. Toate aceste demersuri, mai ales în raport cu astrograma personală, le poate aduce un succes deosebit și venituri suplimentare remarcabile pentru viitorul apropiat.

În lunile de primăvară, eforturile lor în carieră par să aibă un ritm mai lent, deși rezultatele vor fi vizibile, însă nativii Taur au senzația că întâlnesc blocaje la tot pasul. Aceste blocaje au mai degrabă rol de călăuză, ajutându-i să nu își investească resursele și energia în direcții greșite.

Citește și:

În restul anului, nativii Taur fac tot posibilul să își asigure stabilitatea financiară, pe care o vor și obține. Sunt hotărâți să muncească, dar mai ales să găsească un mod de a munci care să le facă plăcere. Așadar vor încerca să se dezvolte și să activeze în domenii care le aduc cu adevărat satisfacție, care le plac, care le oferă motivație.

Finalul de an va nota realizările remarcabile ale nativilor Taur, care în sfârșit își găsesc cumva calea în ceea ce privește carieră și direcția lor în viață. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc