Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Gemeni: ai grijă de gândurile tale, Universul le ascultă!

„Ai grijă ce-ți doreșți, căci ți se poate îndeplini” – așa am descrie pe scurt anul 2022 pentru nativii Gemeni. Este o perioadă ce poate fi minunată, cu multe dorințe îndeplinite, marcată de evoluție spirituală, de regăsire și regenerare a resurselor interioare. Horoscopul 2022 anunță că poate fi un an măreț pentru nativii Gemeni, cu o condiție: să privească viața cu optimism și încredere. Citește previziunile astrale complete ale anului 2022 pentru Gemeni.

Previziuni generale în 2022 pentru Gemeni

Deși începe puțin zbuciumat, anul 2022 prezintă o importanță aparte pentru nativii Gemeni. În primul rând vibrația lor se înalță, iar gândurile le dictează norocul. Astfel că cei care vor gândi pozitiv se vor bucura de împliniri și succes, iar cei cu gânduri negative, lipsiți de încredere în puterea vieții, se pot confrunta cu blocaje și îmbolnăviri.

De aceea este foarte important să vă setați mintea spre a vedea partea plină a paharului, spre a aprecia ceea ce aveți și puteți obține fără să alergați după himere, să vă setați mintea să aveți încredere în norocul vostru, că merită să mergeți înainte orice ar fi.

Așa cum spuneam încă de la începutul acestui articol, Universul vă ascultă gândurile și vi le urmează. De aceea, o atenție deosebită trebuie să aveți în a alege ceea ce vă doriți cu adevărat, în a face deciziile potrivite, pas cu pas.

Citește și:

Horoscopul anului 2022 aduce și o analiză profundă a valorilor și reuseselor interioare pentru Gemeni. Aceștia trec pe o nouă treaptă spirituală, au parte de regăsire, descoperă ceea ce le aduce fericire la vârsta pe care o au și găsesc puterea de a face acele schimbări, unoeri majore, care le schimbă drumul în viață spre o destinație mult mai bună pentru ei.

Primesc iluminare și reușesc să vadă ceea ce până acum nu reușeau, descoperă adevărul interior și pas cu pas ajung, până la finalul anului, la un echilibru emoțional, spiritual și mental.

Sănătatea și relațiile cu ceilalți, dar și cariera sunt planuri care pot suferi schimbări în acest an, deși nu sunt tocmai vizate în mod direct. Însă prin noile direcții pe care Gemenii le vor lua, vor fi tulburate toate planurile vieții. Rezultatul este de bun augur, așadar am putea spune că scuză eforturile.

Citește și:

horoscop 2022 gemeni previziuni astrologice complete Foto: De la Warm_Tail/ shuttesrtock.com

Horoscop 2022 Gemeni: carieră și bani

În prima parte a anului cariera nu reprezintă o țintă pentru nativii Gemeni. Însă 2022 vine cu multe transformări, așadar, începând cu primăvară, este posibil ca aceștia să simtă că nu mai rezonează cu actualul loc de muncă sau poate își doresc mai mult de la cariera lor.

De aceea nativii Gemeni încep să realizeze un plan amănunțit, până la cele mai mici detalii, privind ceea ce își doresc să facă cu adevărat pe viitor, unde se văd în următorii ani, din ce meserie le-ar plăcea să se pensioneze.

Unii dintre nativi se vor gândi serios să pornească pe calea antreprenoriatului, căutând deja afaceri pe care le-ar putea susține fără să li se pară foarte greu și fără să le afecteze viața personală și familială. Se vor interesa despre investiție, resurse, legislație, parteneriate și tot ceea ce înseamnă să pună pe roate gândurile pe care le au.

Citește și:

Alți nativi Gemeni pot alege să își schimbe locul de muncă sau chiar cariera. Nu este exclus ca unii dintre aceștia să se înscrie la cursuri de perfecționare, la masterat sau doctorat ori chiar la o altă facultate.

Schimbările în cariera nativilor Gemeni pot fi blânde sau abrupte, ținând cont de vârstă, de tot ceea ce au reușit să realizeze până acum, dar și de harta astrologică personală.

În a două jumătate a anului blocajele întâlnite în planul carierei se ridică, astrele le aduc noroc, putere de muncă și le favorizeza parteneriatele profitabile.

De aceea este bine să încerce să nu rateze nicio ocazie, chiar dacă nu sunt hotărâți în unele privințe, căci Unievrsul le pune pe tavă tot ceea ce le va fi necesar.

Citește și:

Finalul anului vine cu claritate, nativii Gemeni având acum o viziune foarte clară și detaliată a statutului lor în carieră, știind exact ce își doresc și ce au de făcut în viitorul apropiat. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc