Setari Cookie-uri

Horoscop Leu 2022: idei sclipitoare, dragoste romantică și investiții de succes

Horoscopul anului 2022 se anunță spectaculos pentru nativii Leu și nu exagerăm, aceștia bucurându-se de putere interioară, inspirație în decizii, dragoste romantică și succes în carieră. Vor avea de învățat și câteva lecții karmice. Vă invităm să citiți previziunile astrologice complete ale nativilor Leu pentru anul 2022.

Previziuni generale în 2022 pentru Leu

Anul 2022 este un an cu rezultate foarte bune pentru nativii Leu, care implică dezvoltare spirituală, dar și în planul carierei, exprimarea puterii de lider care le caracterizează zodia, dar și savurarea clipelor romatice alături de persoana iubită.

Anul debutează cu multă agitație, în special în planul carierei și al banilor, unde nativii Leu vor avea de luat decizii importante într-un timp scurt. Intuiția lor îi va ajuta, dar mai ales cântărirea obiectivă a situației.

Nu este de mirare dacă vom vedea nativii Leu realizând un plan foarte amănunțit privind viitorul lor profesional sau în afaceri, căci astrele le cer decizii de finețe, iar pentru a le lua este nevoie ca aceștia să-și fi clarificat foarte bine pașii pe drumul pe care merg.

Citește și:

Din primăvară se deblochează zona comunicării, astfel că cercul de prieteni ai nativilor Leu se poate schimba foarte mult. Aceștia pot relua relații mai vechi, care păreau apuse, dar care acum își croiesc sensul și, de asemenea, pot bate palma pentru noi parteneriate care se vor dovedi foarte profitabile în viitor.

Din vară accentul devine mai puternic în ceea ce privește viața familială și intimă, însă se va păstra și focusul asupra planului financiar. Este foarte important modul în care nativii Leu au ales să își cheltuie banii în 2022, căci fiecare greșeală sau nesăbuință poate fi pedepsită de către astre. Așadar este recomandat ca Leii să nu facă excese financiare în 2022, ci mai degrabă să se gândească serios la reusrsele și economiile lor financiare.

Citește și:

Finalul de an le aduce împliniri în familie și în cuplu, dar și o stabilitate în planul carierei și cel financiar. În sfârșit se așterne o rutină, se instalează un ritm în ceea ce privește munca și investițiile pentru nativii Leu, iar situațiile imprevizibile devin mai rare.

horoscopul complet al anului 2022 pentru nativii leu Foto: ladyphoto/shutterstock.com

Horoscop 2022 Leu: carieră și bani

Horoscopul carierei și al banilor reprezintă punctul de focus maxim pentru nativii Leu în anul 2022, planetele concentrându-și energiile în aceste zone.

Astfel că, încă de la începutul anului, nativii Leu vor avea ocazia să își demonstreze calitățile de lider, să vină cu idei inovatoare pentru rezolvarea unor probleme acute de la locul de muncă sau din afaceri și totodată acum vor găsi momentul propice pentru a organiza și a planifica în amănunt următorii pași în cariera lor.

Citește și:

Este important să acorde o atenție deosebită acestei planificări, care presupune identificarea nevoilor, calităților personale, a unor posibile blocaje și a punctelor forte totodată, pe care să se axeze. Astrele îi vor pune la încercare curând, cerându-le decizii care necesită o excelentă cunoaștere a situației în care se află.

Din primăvară astrele le aduc beneficii în ceea ce privește comunicarea cu cei din jur, astfel că atât viața socială, cât și cea profesională a nativilor Leu se va îmbogăți cu noi relații. Este posibil să semneze parteneriate care le vor aduce profit considerabil în viitorul apropiat.

Vara va fi o perioadă mai relaxată din punct de vedere al carierei și banilor, însă condiția de bază este ca nativii Leu să nu fi cheltuit excesiv banii, ci cu folos. Dacă altă dată își permiteau cheltuieli pentru plăcerile lor, dar și împrumuturi mai mari pentru cei ce aveau nevoie, anul acesta este necesar să fie destul de atenți cu banii, pentru că pot exista perioade de colaps în care vor apela la economii.

Citește și:

Toamna și finalul de an vin cu multe oportunități financiare, însă totodată cu instalarea unui ritm în ceea ce privește cariera. Haosul se încheie, situațiile imprevizibile devin tot mai rare, iar nativii Leu vor simți că au intrat cumva într-un program care nu mai este atât de solicitant ca în prima jumtatate a anului. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc