Setari Cookie-uri

Horoscopul Alchimistului: descoperă puterea nebănuită a sufletului tău

Horoscopul Alchimistului este deosebit de interesant de urmărit, pentru că îmbină caractere astrale ale zilei de naștere cu mediul în care trăim, făcând legătură cu anumite metale care sunt asociate din punct de vedere energetic zilei noastre de naștere. Horoscopul Alchimistului combină, asadat, științele naturii și tainele chimiei cu astrologia și numerologia, dezvăluind pentru fiecare dintre noi un număr alchimic. Citiți mai departe semnificația semnelor din Zodiacul Alchimistului.

Care este principiul Horoscopului Alchimistului?

Acest horoscop se folosește de energiile puternice ale metalelor Pământului, cunoscute încă din vremuri străvechi. Fiecare putere a acestor elemente este atribuită unui număr, pe care îl obținem dintr-un calcul numerologic al zilei de naștere.

Astfel, dacă cineva este născut 02.03.2000, numărul alchimic se calculează adunând fiecare cifră: 0+2+0+3+2+0+0+0=7. În cazul în care rezultatul este format din două cifre, de exemplu 12, acestea se vor aduna 1+2=3, „3” fiind numărul final. Exemplu: persoană născută în data de 31.01.1998, calculul numerologic este 3+1+0+1+1+9+9+8=32, mai departe 3+2=5.

În situația în care se obține un număr care se termină cu „0”, atunci zero va fi considerat numărul achimic, ca în exemplul următor: persoana este născută în data de 30.09.1999, numărul zilei de naștere va fi calculat astfel: 3+0+0+9+1+9+9+9=40, iar numărul alchimic va fi 0.

Citește și:

Caracteristicile semnelor Horoscopului Alchimistului

Fiecare semn din acest zodiac reprezintă un metal, iar energiile acelui element sunt în strânsă legătură cu numărul alchimic al fiecăruia dintre noi.

Horoscopul alchimistului, semnul argintului Foto: Elvenphoto/ shutterstock.com

Horoscopul Alchimistului: Semnul Argintului, specific numărului alchimic 1

Maleabili precum argintul, dar totodată prea puțin influențați de mediu, aceste persoane au o stabilitate emoțională puternică, sunt impunători și au calități de lideri. Se lasă greu convinși și uneori pot fi considerați chiar încăpățânați.

Sunt mânați de un puternic sentiment al libertății, dar totodată își omorează responsabilitățile și promisiunile. Sunt persoane foarte atrăgătoare, șarmante și cuceritoare, ieșind ușor în evidență oriunde s-ar afla. Se integrează cu dificultate într-un program prea strict sau supus rutinei, fiind în general persoane care iubesc spontaneitatea și imprevizibilul.

Citește și:

De asemenea, le place mișcarea, sunt iubitori ai sportului și călătoresc cu fiecare ocazie pe care o întâmpină.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc