Setari Cookie-uri

Mercur retrograd în Balanță (27 septembrie - 18 octombrie): ce așteptări să aibă fiecare zodie

Dacă, în general, când auzim de retrogradarea lui Mercur ne gândim deja la o perioadă cu încercări mai grele, plină de neprevăzut, de întârzieri și schimbări neașteptate de ritm, ei bine de această dată Mercur este retrograd în zodia Balanței, semn al echilibrului, al negocierii și comunicării. Așadar vestea ultimei retrogradări a lui Mercur din acest an este, de fapt, una bună: ne aflăm sub semnul norocului, al succesului și al împlinirii. Descoperiți cum influențează Mercur retrograd fiecare zodie în perioada 27 septembrie - 18 octombrie.

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Berbec

Această perioadă aduce berbecilor timp pentru meditație, dar și pentru o atenție deosebită în ceea ce privește detaliile relațiilor pe care le au, de la parteneriate și prieteni, până la partenerul de viață.

Berbecii vor aduce la lumină toate umbrele relațiilor lor, vor face puțină curățenie, vor încerca să rezolve fisurile mai ales din cuplu și se vor implica mai mult privind responsabilitățile lor pentru partenerul de viață. Nu va fi comod să pună cărțile pe față, însă va fi deosebit de util și benefic să recunoască nivelul real în care se află în relațiile lor.

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Taur

De această dată, lecția lui Mercur pentru nativii Taur este atenția și încrederea. Atenția pentru detalii și încrederea în sine.

Citește și:

Provocările vor veni în special în zona muncii și a carierei, unde vor observa o încetinire a ritmului, apariția unor blocaje și riscul de a greși dacă se grăbesc sau nu sunt atenți la detalii.

Încrederea în propriile forțe și abilități va renaște din solicitările incomode ale lui Mercur retrograd, care le va scoate la iveală frustrările și complexele pe care a venit timpul să le depășească.

horoscop mercur retrograd pentru toate zodiile Foto: Gordana Sermek/shutterstock.com

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Gemeni

Așa cum întotdeauna Mercur retrograd ne aduce, e drept că pe căi incomode, lecțiile de care aveam nevoie pentru a evolua, ei bine și pentru nativii Gemeni a venit timpul pentru introspecție și pentru recunoașterea valorilor interioare, ca indivizi unici, fără comparație cu alții.

Citește și:

Este un mic pas către redobândirea stării de bine, către fericire, căci toate celelalte planuri se domolesc pentru nativii Gemeni, lucrurile în jur par a sta în loc, dându-le timp pentru a reflecta la tot ceea ce le aduce bucurie și împlinire în viață. E o pauză binemeritată ca nativii să evolueze spiritual, să se redescopere, să se regenereze energetic.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc