Setari Cookie-uri

Horoscop 2022 Săgetător: astrele vă aduc iubire, optimism și noroc financiar

Horoscopul anului 2022 aduce multe vești bune pentru nativii Săgetător, care, în acest an, își vor îmbunătăți relațiile familiale, vor câștigă mai ușor bani și se vor bucura de succes în ceea ce își propun. Sunt și câteva lecții pe care le vor învăța în această perioadă de timp. Citiți Horoscopul complet al anului 2022 pentru nativii Săgetător.

Previziuni astrologice generale în 2022 pentru Săgetător

Începutul anului anunță o perioadă destul de aglomerată, chiar stresantă, cu multe responsabilități și termene limită pentru nativii Săgetător. Aceștia au multe treburi de realizat, atât la locul de muncă, cât și acasă.

Unii dintre aceștia se pot înscrie la cursuri pentru a obține noi cunoștințe ori diplome ce le va permite să avanseze în carieră, alții pote încep un nou job ori s-au decis să înceapă o afacere.

Așadar, vor avea multe responsabilități, vor face planuri, vor veni cu idei de proiecte și își vor extinde cercul de parteneriate.

În al doilea trimestru al anului ritmul pare să se mai domolească, iar atenția lor se îndreaptă tot mai mult către partenerul de viață și către familie.

Citește și:

În vară este posibil ca nativii să simtă nevoia să își reevalueze starea de sănătate, să facă schimbări bune în ceea ce privește stilul de viață și vor căuta să își acorde mai mult timp, pentru relaxare, călătorii și sănătate.

Toamna și finalul de an rămân aglomerate, pot aduce și tensiuni în viața personală, însă este important ca nativii să nu pună în față propriile orgolii, ci să sculte cu inima și mintea clară nevoile celor dragi, pentru a le răspunde adevat și pentru a putea să își ofere ajutorul.

horoscop 2022 sagetator Foto: TreesTons/ shutterstock.com

Horoscop 2022 Săgetător: carieră și bani

Anul 2022 începe în forță în planul carierei, nativii având o mulțime de lucruri de făcut. Noi proiecte se ivesc, au termene limita pentru realizarea acestora, iar peste toate acestea chiar ei și-au luat încă ceva suplimentar de lucru.

Citește și:

Fie este vorba despre un un nou job, fie s-au înscris la cursuri pentru a obține noi abilități ori o diplomă care le va fi necesară mai departe în carieră, fie au decis să înceapă singuri o afacere, ceea ce le va consuma foarte multe resurse, de la timp la consum psihic și financiar.

Din primăvară ritmul muncii se stabilizează, lucrurile par a atinge un echilibru, un platou de unde, mai departe, nativii Săgetător pot evolua confortabil, fără să se mai simtă presați. Tot acum pot continua planurile făcute la finalul lui 2021 cu privire la schimbările pe care le vor în cariera lor.

Au nevoie să fie foarte organizați și calculați ca să obțină rezultatele dorite. Cei care se relaxează prea mult și devin cheltuitori pot regreta destul de curând.

Vara este imprevizibilă pe plan financiar, le va aduce tot felul de situații neașteptate în fața cărora trebuie să se descurce. Cu atât mai mult cu cât au un ban deoparte, pot ieși acum din unele blocaje sau se pot bucura de o oportunitate care le iese în cale și astfel nu o vor rata.

Citește și:

În toamnă ritmul de muncă devine iarăși accelerat, însă primesc energie astrală, imaginație și putere de muncă pentru a face față situației. Vor avea și noroc financiar, astfel că este bine să nu refuze unele proiecte, căci le pot aduce venituri suplimentare.

Finalul anului le aduce, de asemenea, noroc în privința banilor, fie sunt avansați pe o nouă funcție, fie vor primi o mărire sau pur și simplu se îngrămădesc proiecte care le vor aduce suficiente finanțe.

Tot în această perioadă apar însă și multe cheltuieli, astfel că banii vor intra pe o parte și voi ieși pe alta. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc