Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în Noiembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte

În luna noiembrie 2021 Horoscopul Dragostei vine cu multe vești pentru fiecare zodie în parte, cu provocări și chiar cu o energie emoțională aparte. Descoperă ce rezervă astrele în plan sentimental zodiilor în noiembrie 2021.

După ce au retrogradat în lunile anterioare ale acestui an, multe planete au acum tranzite directe, ceea ce va aduce și un impact puternic privind acțiunile și interacțiunile noastre. Vor fi provocări la tot pasul, vom apela la sinceritate și la spiritul nostru practic și vom încerca să rezolvăm tot ce a rămas restant.

Horoscopul Dragostei în noiembrie 2021: Berbec

Nativii Berbec se bucură de relaționare, sunt calzi și extrovertiți, dornici de distracție, dar și de relaxare, astfel că își vor împărți toate momentele bune alături de persoana iubită.

Au nevoie, de asemenea, de diversitate, iar zilele lor nu vor semăna între ele. Poate că astăzi vor alege o cină romantică, mâine un film bun, apoi o plimbare cu iubita admirând toamna și tot așa.

Citește și:

Sunt foarte creativi, romantici, șarmanți și luna aceasta au un umor aparte.

Cei singuri vor cuceri cu ușurință persoanele de sex opus și sunt șanse foarte mari să înceapă o relație. Dacă acționează cu maturitate și responsabilitate, pot pune bazele unei relații de lungă durată.

Horoscopul Dragostei în noiembrie 2021: Taur

Nativii Taur traversează o lună romantică, în care focusul lor cade tocmai pe relația lor intimă, dar și în zona familiei.

Nativii au nevoie de căldura celor dragi, de care se vor înconjura. Au nevoie de calm, de relaxare, de armonia pe care doar în cuplu și în sânul familiei o pot primi. Așadar vor fi aproape de toți cei dragi, le vor face surprize, vor fi romantici și cuceritori.

Nativii singuri pot simți în această perioadă ca fiind apăsătoare singurătatea, însă rămân deschiși parteneriatelor și noilor cunoștințe, astfel că există șansa să întâlnească o persoană interesantă. Taurul nu se grăbește să se aventureze în relații, are nevoie întâi de o chimie, apoi de tatonare până se vor decide. De obicei, ei sunt cei care fac primul pas.

Citește și:

horoscopul dragostei noiembrie 2021 taur Foto: Dzhulbee/ shutterstock.com

Horoscopul Dragostei în noiembrie 2021: Gemeni

Prima jumătate a lunii va fi mai tensionată pentru nativii Gemeni în viața personală. Aceștia par a fi tensionați din diverse motive, iar aceste tensiuni le aduc și în relație. Recomandarea noastră este să încerce să evite certurile și cuvintele care nu mai pot fi retrase.

Cei singuri se vor concentra mai mult pe carieră și rezolvarea problemelor personale în prima parte a lunii, urmând ca apoi să ridice ochii și să observe persoanele din jur, să cunoască oameni noi, să creeze noi parteneriate. Abia acum pot avea norocul să întâlnească o persoană interesantă, în fața căreia se pot fâstâci ca în adolescență.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc