Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în decembrie 2021: primiți cu cele mai bune vești ale anului?

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 în Săgetător. Este vremea bucuriei, a optimismului și a norocului. Dragoastea va fi marcată de sinceritate, în primul rând față de noi înșine, iar relațiile noastre vor fi privite prin oglinda maturității. Descoperiți horoscopul dragostei pentru fiecare zodie în parte în luna decembrie 2021.

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Berbec

Luna decembrie 2021 este o lună a iubirii, a sincerității și a acțiunii totodată, în ceea ce privește planul sentimental al nativilor Berbec. Aceștia se vor bucura de prezența celor dragi, de momente foarte frumoase petrecute în familie, de armonie și bucurie sinceră.

Este posibil ca în a doua sau a treia săptămână a lunii să apară unele blocaje în relație, însă este recomandat ca nativii Berbec să evite cearta și să aștepte ca lucrurile să se calmeze, căci problemele sunt minore și vor trece de la sine.

Nativii singuri au șansa să întâlnească o peroană interesantă, să se îndrăgostească nebunește, ca în filme, cu fluturi în stomac și insomnii. Este o perioadă frumoasă în care se pot bucura de iubire, de aventură, de amintiri și lecții de viață pe care le învață alături de noul lor partener.

Citește și:

horoscopul dragostei decembrie 2021 Foto: Avesun/ shutterstock.com

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Taur

Eclipsa de Soare care are loc la 4 decembrie în casa VIII a Taurului aduce cu sine o transformare și o revelație în ceea ce privește planul sentimental, emoțional. Iubirea și exprimarea erotică a Taurului merge către un alt nivel, unul profund, sincer, dezinhibat și liber.

Cei implicați deja într-o relație se pot bucura de romatism, tandrețe și înflorirea vieții intime, partenerii de cuplu redescoperindu-se, iar relația acestora evoluând către o înțelegere profundă, iubire matură și liberă, pasională și creativă.

În luna decembrie, cei singuri vor avea șansa să întâlnească persoane interesante, care să le stârnească curiozitatea. Sunt avantajați în special Taurii care doresc o relație profundă, o legătură durabilă și nu cei care acum caută doar aventuri și plăceri de moment. Este recomandat ca nativii să fie sinceri în intențiile lor pentru a nu crea tensiuni și situații neplăcute.

Citește și:

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Gemeni

În plan emoțional, relația Gemenilor poate suferi o criză, una a sincerității în luna decembrie 2021. Nativii își evaluează încă de la finele lunii noiembrie modul în care se simt în relația lor, ce nu este așa cum își doresc sau ce ar putea face ca totul să meargă mai bine. Cu siguranță sunt acolo nemulțumiri adunate, iar acum vor să le găsească o soluție. Unii nativi se pot îndrepta către divorț, alții vor dori să adopte o perspectivă mai sănătoasă privind comportamentul în relație. În tot cazul, este recomandat ca deciziile să nu le ia grăbit, ci să le gândească bine, poate chiar să le amâne până după perioada sărbătorilor de iarnă.

Nativii singuri nu se grăbesc acum într-o relație, ci mai degrabă își canalizează eforturile către echilibrul în carieră și în finanțe. Chiar dacă se întâmplă să întâlnească o persoană interesantă, nu se vor aventura într-o relație cu ușurință, ci au nevoie de timp, de spațiu, de tatonare, așa cum spuneam mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc