Setari Cookie-uri

5 Zodii binecuvântate și norocoase în Decembrie 2021

În luna decembrie este timpul să încheiem unele lucruri și să facem loc altora noi, e timp de sărbătoare și iubire, de regăsire și introspecție. În zilele acestea în care magia sărbătorilor ne cuprinde puțin câte puțin, sunt câteva zodii cărora astrele le aduc noroc în mod aparte, în anumite domenii ale vieții. Iată care sunt zodiile binecuvântate în Decembrie 2021.

Zodii binecuvântate în Decembrie 2021: Gemeni

Nativii Gemeni sunt înzestrați cu o puternică intuiție în aceste final de an, având totodată și idei iluminate, revelatoare, care îi ajută să poată face schimbări radicale în ceea ce privește drumul lor în carieră, dar și cu privire la iubirea de sine.

Așadar au idei despre ascensiunea lor în carieră, despre o schimbare de drum, poate le vine în minte să aplice pentru alt job sau altă țară sau pur și simplu se prind de o oportunitate care le va aduce câștiguri suplimentare în următorul an. De asemenea, sunt dispuși să plănuiască în amănunt parcursul unor cursuri de specializare pentru a ajunge la un țel dorit, în care au nevoie de diplome și informații. Cert este că în această lună descoperă ceea ce vor să facă în următorul an, se orientează către o muncă ce le va aduce și satisfacție, lucrând într-un domeniu unde visau să ajungă sau cu care rezonează cu adevărat.

Citește și:

De asemenea, în decembrie sunt dispuși să se schime, să devină o persoană mai bună, mai puternică. Se pot înscrie la cursuri motivaționale sau vor găsi metode prin care să își crească stima de sine, să se simtă bine în pielea lor, să își recapete echilibrul interior.

zodii binecuvantate decembrie 2021 Foto: jgGordienko/ shutterstock.com

Zodii binecuvântate în Decembrie 2021: Rac

Nativii Rac au noroc în carieră în această lună. Reușesc să iasă în evidență, să găsească soluții salvatoare sau să încheie, pe ultima sută de metri a anului, parteneriate fructuoase. Pot fi avansați în funcție și pot primi primă pentru eforturile și rezultatele lor.

Cei care nu au o evoluție atât de spectaculoasă la locul de muncă, vor reuși totuși să se organizeze foarte bine, să nu mai lucreze de azi pe mâine ci să fie în avans, să uite de grijile și stresul de la serviciu și să aibă sărbători cu adevărat fericite. O mulțumire interioară îi cuprinde pe acești nativi care, deși au avut un an foarte dificil, se regăsesc acum echilibrați, mai puternici și mai hotărâți, conturându-și deja perspectivele pentru anul 2022.

Citește și:

Zodii binecuvântate în Decembrie 2021: Leu

Nativii Leu sunt învăluiți de dragoste și armonie în luna decembrie 2021. Astrele le aduc putere de comunicare și noroc în dragoste.

Este o lună magică pentru acești nativi, care se regăsesc acum în sânul familiei și al prietenilor. Aici, între cei dragi, își refac puterile, își vindecă rănile interioare, își cresc stima de sine și se bucură necondiționat de iubirea ce o primesc. Sunt norocoși și binecuvântați, este adevărat!

Și ei la rândul lor vor ști să păstreze armonia în cuplu, să fie veseli și inventivi, să facă cele mai potrivite cadouri și cele mai inedite surprize. Nativii Leu țes ițele unor amintiri cu adevărat frumoase, de neuitat, ce le ver rămâne hrană pentru suflet. Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc