Setari Cookie-uri

Ele sunt cele mai răsfățate: Zodiile care primesc noroc astral în acest final de an

La finele anului încercăm cu toții să ne relaxăm, să ne strângem în jurul bradului, să îi avem alături pe toți cei dragi și, peste toate acestea, ne vom gândi la anul care s-a sfârșit, la ceea ce am câștigat și am pierdut, analizând și trăgând concluzii care să ne ajute ca anul următor să fie mai bun. Vă invităm să descoperiți care sunt cele mai norocoase zodii la acest final, care se vor bucura de bani, de iubire, de zile minunate învelite în magia sărbătorilor de iarnă.

Zodia Leu: bogăție, abundență, generozitate

Nativii Leu primesc noroc la bani în acest final de an, pur și simplu reușesc, chiar și pe ultima sută de metri, să încheie parteneriate, contracte, să primească vreo primă de merit sau pur și simplu să câștige bani prin noroc (la jocuri, pariuri sau chiar găsesc bani în drum).

Nativii Leu speră acum la o perioadă financiară mai bună, mai stabilă, mai bogată, iar pentru toate acestea deja au început un plan al evoluției lor în carieră. Dacă anul 2021 și aceste vremuri de pandemie au reprezentat o perioadă cu provocări și greutăți foarte mari, nativii Leu parcă dețin acum soluțiile pentru orice și vor reuși să se orienteze către afaceri care să le aducă profit.

În finalul acestui an se vor bucura de prezența celor dragi, își vor permite să facă acele cadouri la care sperau și le tot cântăreau în raport cu bugetul, iar dincolo de norocul la bani pe care îl vor avea, Leii vor fi cu adevărat generoși.

Citește și:

Vor ști să ofere din ceea ce au și celorlalți, acelora pe care îi iubesc, dar și celor nevoiași, care au cu adevărat nevoie. Vor găsi un echilibru între abundență și modul în care ei participă pentru a aduce un strop de bine în lume.

Aceste sărbători le vor aduce liniște, pace interioară, bucurie, iubire și emoții de neuitat.

Zodia Balanță: binecuvântare, fericire, împlinire

Balanțele vor fi învăluite de un sentiment profud de fericire la acest final de an. Se vor simți pur și simplu persoane norocoase, binecuvântate, cu o stea deasupra capului.

După un an greu, cu multe obstacole, renunțări, dezamăgiri, dar mai ales cu multă muncă, acum la final vor culege roadele, iar Universul este cu adevărat generos cu nativii Balanță.

Vor găsi succesul în carieră, vor găsi timp pentru a petrece alături de toți cei iubiți, vor avea o perioadă cu foarte puține griji, vor fi sănătoși, se vor simți bine, fericiți, împliniți.

Citește și:

Aceste sărbători de iarnă vor fi resimțite cu adevărat magice de către nativii Balanță, bucurându-se de binele la care nici nu sperau. Vor fi cuprinși de pace interioară, relaxare, fericire, liniștire.

Nativii Balanță pot spune cu adevărat că sunt norocoși și binecuvântați.

horoscop zodii norocoase sarbatori de iarna 2021 Foto: Konstantin Zibert/ shutterstock.com

Zodia Capricorn: iubire, familie, căsătorie

Nativii Capricorn sunt cele mai norocoase zodii în iubire la acest final de an, iar astrele ne arată că, în aceste săptămâni, se vor afla în cea mai bună perioadă a ultimilor ani.

Toate nefericirile lor anterioare, eșecurile sau dezamăgirile lor vor fi date uitării, atât de hrănitoare și benefică este pentru aceștia iubirea de care se bucură în această perioadă.

Capricornii se bucură de vindecare spirituală, astfel că răni din trecut se acutizează în această perioadă tocmai pentru a primi drept pansament iubirea. Cei dragi le vor fi alături, așadar se vor simți admirați, înțeleși, susținuți, ajutați și mult iubiți.

Citește și:

Capricornii pot resimți această perioadă ca pe o transformare, o regenerare a emoțiilor benefice, dar și o remodelare a gândurilor și modului de a trăi, devenind astfel mai veseli, mai încrezători în viață, mai deciși și mai inspirați.

Vor avea curajul ca în brațele partenerului de viață sau în sânul familiei să își dezvăluie vulnerabilități și acele suferințe pe care le țineau de multă vreme ascunse într-un colț al sufletului, simțindu-se acum eliberați, ușurați, înțeleși și acceptați.

Nativii singuri vor avea prilejul să întâlnească sufletul pereche. Marea iubire poate să apară de oriunde, pe neașteptate. Fie vor ajuta întâmplător o persoană pe stradă sau se vor ciocni de aceasta, fie o vor întâlni într-un magazin, în biserica, în scara blocului. Oriune se așteaptă mai puțin.

Citește și:

Tocmai de aceea le propunem să rămână ancorați în prezent, atenți la ceea ce li se întâmplă, să își păstreze imaginea îngrijită și inima deschisă. Capricornii se pot îndrăgosti nebunește în această perioadă, cu fluturi în stomac și nopți de insomnie.

Sursa foto articol: MoVille/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc