Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care isi gasesc marea iubire in 2022

Tu te afli printre zodiile care se vor lasa cucerite si vor iubi la intensitate maxima in anul urmator?

În 2022 șansele de a găsi persoana potrivită sunt destul de mari în cazul tuturor nativilor. De altfel, anul următor chiar este un an al schimbărilor majore în ceea ce privește viață amoroasă.

Cu toate acestea, cinci dintre zodii se vor bucura de certitudine în relație, vor găsi cu adevărat marea iubire!

Pesti

În ceea ce privește nativii Pești, aceștia au un potențial uriaș să se îndrăgostească nebunește în 2022. Astrele se aliniază, iar în fața nativilor se deschid o mulțime de uși interesante. Aceștia trebuie să fie foarte atenți ce și cum vor alege, însă un lucru este cert: marea iubire pândește după colț.

Pentru ei urmează clipe de neuitat, escapade romantice și întâlniri pe măsură. Această perioada este importantă pentru nativi și fără doar și poate este o perioadă ce determină viitorul acestora, poate chiar întreaga viață.

Citește și:

Gemeni

Pentru nativii Gemeni anul următor va fi revelator. Aceștia își vor găși marea iubire în cel mai "ciudat" loc, într-un context căruia nu i-ar fi acordat o secundă atenție și pe care probabil n-ar fi dat doi bani.

Insă inevitabilul se întâmplă și o persoană deosebit de specială apare în viața lor și este pregătită să rămână pentru multă vreme. Nativii trebuie să învețe să lase prejudecățile la o parte și să își trăiască viață frumos, simplu, alături de o persoană importantă. Anul 2022 va implica o schimbare majoră în ceea ce privește stilul de viață haotic al nativilor Gemeni, lucru care s-ar putea să le dea bătăi de cap.

Balanta

Nativii Balanță se află în prima parte a anul 2022 prinși în problemele de muncă, deadline-uri, proiecte foarte importante, însă dragostea așteaptă momentul perfect să intervină și să le facă viața mai bună! În a două jumătate a acestui an, cei născuți în zodia Balanță ar trebui să se pregătească și să primească cu brațele deschise ceea ce astrele le-au pregătit: o poveste de dragostea ca în filmele clasice, un partener sau o partenera de excepție, genul de persoană pe care nu vrei să o mai lași să plece din viața ta.

Citește și:

Pentru nativii Balanță urmează un an special, această poveste de iubire reușind să îi echilibreze și să le dea speranță.

Fecioara

Fecioarele au, așa cum ne-au obsinuit deja de-a lungul anilor, noroc în dragoste! Poate cu unele excepții, nativii Fecioara au fost întotdeauna în topul preferințelor și cu un șarm aparte, la care nu se poate rezista cu ușurință. Astfel, anul 2022 nu se lasă mai prejos și le pregătește nativilor o surpriză!

Asadar, pentru nativii Fecioara bat clopote de nuntă! Se poate ca anul acesta să fie anul în care nativii se hotărăsc că persoană de lângă ei, persoană lângă care se trezesc dimineață este cea lângă care și-ar petrece toate diminețile! Ce poate fi mai frumos de atât?

Capricorn

Nativii Capricorn încheie anul 2021 cu o mare dezamăgire și un gust foarte amar în ceea ce privește relațiile amoroase. Deși pentru o bună perioadă de timp își doresc să nu mai aibă legătură cu nimeni, să stea departe de orice înseamnă relațiile intime, astrele au un alt plan pentru ei!

Citește și:

Întotdeauna după ploaie vine și un curcubeu, iar anul 2022 le aduce nativilor Capricon cel mai frumos cadou din lume: persoană care îi înțelege și îi susține necondiționat. Aceștia se vor bucura de o conexiune foarte puternică atât la nivel spiritual, cât și fizic. Cei doi vor avea parte de momente minunate împreună, iar nativii Capricorn vor înțelege în sfârșit ce înseamnă să iubești cu tot ce ai.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc