Setari Cookie-uri

Horoscop februarie 2022: Acestea sunt cele mai norocoase zodii în IUBIRE

Horoscopul lunii februarie 2022 aduce foarte multe vești bune în plan amoros pentru majoritatea zodiilor, însă cu precădere unii nativi primesc de la Univers noroc în dragoste, șarm și romantism. Este o lună propice iubirii, reconectării cu persoanele dragi, o lună a împăcării și iertării. Descoperiți previziunile astrale complete pentru cele mai noroscoase zodii în dragoste, chiar în luna iubirii.

Horoscopul dragostei pentru februarie 2022: acestea sunt cele mai norocoase zodii în iubire

Hroroscop februarie 2022: Berbec

Astrele pregătesc nativilor Berbec multe momente neașteptate și frumoase în ceea ce privește dragostea și relațiile.

Dacă ultimele luni au fost poate mai tensionate sau poate Berbecii au strâns tensiuni, fără a le lăsa neapărat să se vadă, ei bine luna februarie le aduce liniște interioară, echilibru, satisfacție și fericire.

Multe întâmplări frumoase au loc lângă persoana dragă, Berbecii țes amintiri frumoase și sunt mai activi și hotărâți ca niciodată ca relația de cuplu să meargă tot mai bine. Organizează mici escapade alături de persoana iubită, îi fac surprize, o complimentează, totodată au grijă de propria imagine și găsesc important modul în care comunică.

Citește și:

Nativii singuri pot întâlni în această lună o persoană foarte interesantă, de la care au foarte mult de învățat. Este posibil ca la început să nu realizeze că sunt îndrăgostiți, confundând atracția și iubirea cu admirația și respectul. Pot începe în februarie 2022 o relație de cuplu care se va întinde pe termen lung, țesând o poveste de iubire cum n-au mai trăit alta.

horoscopul dragostei februarie 2022 Foto: Razoomanet/shutterstock.com

Hroroscop februarie 2022: Gemeni

Nativii Gemeni învață în luna februarie 2022 să nu mai grăbească timpul ci să se liniștească, să se bucure de prezent, să savurele momentul și să acționeze acum, fără a-și mai face griji cu privire la viitor.

Devin astfel mai sensibili la nevoile persoanei iubite, își petrec mai mult timp alături de partenerul de viață, caută cadouri, vor să facă mici schimbări benefice în viața de cuplu.

Citește și:

Sunt plini de umor, romantici și cuceritori, așadar vor reaprinde flacăra iubirii în cuplu și vor pipera experiențele din dormitor.

Nativii singuri pot face furori pe unde trec, au succes în a face impresie bună și a se face remarcați cu ușurință. Pot fi tentați să aibă mai multe aventuri, să se bucure de viață și de oportunitățile acestora, însă trebuie să fie atenți la chemarea lor interioară, căci au nevoie de iubire stabilă, echilibrată.

Hroroscop februarie 2022: Săgetător

Celibatarii Sagetatori au șansa să își întâlnească sufletul pereche în februarie 2022. Sunt interesați să își îmbunătățească viața socială, să își lărgească cercul de cunoștințe, iar printre toate persoanele pe care le întâlnesc, cineva le va atrage atenția în mod deosebit. Se pot îndrăgosti nebunește cu fluturi în stomac și nopți cu insomnii, cu mintea tulbure, asemeni iubirilor adolescentine. Au nevoie totuși să își găsească echilibru și să dea visului șansa de a deveni realitate.

Citește și:

Cei implicați deja în relație primesc noroc astral în sensul că în această lună vor avea mintea liberă și sufletul vindecat, astfel încât vor putea să pună capăt neliniștilor din ultimul an, care le-au măcinat sufletul și le-au consumat energia și resursele interioare.

Au acum puterea să găsească răspunsurile de care aveau nevoie, chiar dacă nu vor lua neapărat deciiziile finale. Dar vor ști încotro merg când vine vorba de relația lor, ce anume trebuie să organizeze în viața de cuplu, de unde să înceapă planurile.

Unii nativi pot pune capăt unor relații toxice, simțindu-se astfel liberi, mai puternici, gata de un nou început.

horoscop februarie 2022: zodii cu noroc in dragoste Foto: snova.mir/ shutterstock.com

Hroroscop februarie 2022: Capricorn

Luna februarie 2022 este specială pentru nativii Capricorn pentru că aceștia vor decide să acționeze în numele iubirii.

Citește și:

Fie se hotărăsc să investească în relația lor tot ceea ce este nevoie pentru a risipi rutina și a fortifică legătura cu partenerul de viață, fie se hotărăsc să pună capăt unei relații în care au ajuns să se complacă.

Astrele le aduc șarm și romantism, dar și minte limpede și putere sufletească pentru a face cele mai bune alegeri pentru ei înșiși.

Capricornii singuri pot întâlni o persoană care să le dea mințile peste cap, să le răvășească sufletul și să îi determine să mai uite de muncă, amintindu-le că viața trebuie trăită! Se vor lăsa pradă iubirii, fără temeri, fără restricții, căci au hotărât să dea toate șansele unei noi relații. Putem spune că vor atinge culmile fericirii și vor avea ceva de învățat în ceea ce privește relațiile în februarie 2022.

Citește și:

Hroroscop februarie 2022: Vărsător

Natvii Vărsător de bucură de iubire în februarie 2022. Chiar dacă ultimul an sau cel puțin ultimele luni au fost mai dificile în cuplu, totuși acum reușesc să găsească cheia restabilirii armoniei în doi. Sunt mult mai receptivi la nevoile persoanei iubite, știu să organizeze timpul petrecut împreună astfel încât să fie plăcut sau chiar productiv dacă este nevoie, organizează mici surprize, ieșiri care să le reamintească de iubirea și conexiunea în doi.

Luna februarie poate veni și cu vești importante în viața de cuplu, partenerii par să treacă la un nou stil de viață: fie se mută împreună sau în altă casă/ oraș/țară, fie în familia lor apare un nou membru, un copil.

Vărsătorii singuri pot întâlni o persoană care să le stârnească interesul, însă dragostea pare să vină la aceștia atunci când se află într-un mediu străin și relaxant. Cu alte cuvinte, Vărsătorii trebuie să își ia o vacanță, să scoată capul din casă, poate să călătorească pentru a prinde norocul în iubire oferit de astre.

Citește și:

Sursa foto: Meowu/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc