Setari Cookie-uri

Zodiacul Seducției: Top 5 zodii de femei irezistibile

Fiecare femeie prezintă frumusețea sa unică, cucerind atât prin frumusețea sa exterioară, cât mai ales prin valorile interioare, emoționale, intelectuale și sufletești. Zodiacul seducției abordează acele zodii care reușesc încă de la primele priviri să atragă atenția, mizând în special pe energia senzuală astrală pe care fiecare zodie o primește. Acestea sunt cele 5 native care atrag interesul celorlalți precum un magnet al seducției, care se fac remarcate cu ușurință oriunde s-ar afla.

Horoscopul seducției și zodii de femei irezistibile: Vărsător

Cu chip luminos și priviri care atrag aproape fără excepție interesul celorlalți, femeia Vărsător nu este neapărat o femeie ce atrage prin formele ei fizice, ci mai degrabă prin energia pe care o emană.

Chiar dacă sunt frumoase și chiar ele sunt conștiente de frumusețea pe care o prezintă, femeile Vărsător aleg hainele discrete, sunt misterioase și retrase când vine vorba de viața lor personală. Cu toate acestea, emană o energie pozitivă, sunt inteligente și pot purta discuții deosebit de captivante cu cei din jur, au o personalitate puternică și o empatie deosebită. Femeile Vărsător sunt parcă înconjurate de o aură luminoasă și plină de iubire și toți cei din jur simt un confort aparte în preajma acestor native.

Citește și:

Oriunde merg și oricât de discrete și misterioase ar fi, reușesc întotdeauna să lase în urmă o impresie bună. Aceste native uimesc prin maturizarea precoce, prin responsabilitate, empatie, altruism și creativitate.

Horoscopul seducției și zodii de femei irezistibile: Taur

Femei frumoase și impunătoare, cu un fizic mereu atrăgător, inteligente și hotărâte, independente și cu un stil vestimentar unic, femeile Taur cuceresc cu ușurință atenția tuturor.

Iar dacă o femeie Taur își propune să amețească un bărbat, acesta are foarte puține șanse să îi reziste. Atrase de frumusețile materiale, îmbrăcând întotdeauna haine atent alese și asortate cu bijuterii valoroase, emanând un look pe cât de elegant, pe atât de artistic, femeile Taur prezintă o senzualitate aparte.

Citește și:

O femeie Taur își tratează corpul cu respect și atenție, asemenea unui templu în care adună credințe, valori, frumuseți și puritate.

Femeia Taur este conștientă de sexualitatea și senzualitatea sa, iar când dorește, se poate folosi de toate atuurile pentru a cuceri bărbatul care i-a stârnit interesul.

zodiacul seductiei zodii de femei irezistibile Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscopul seducției și zodii de femei irezistibile: Scorpion

Cu o grație înnăscută, senzuală și misterioasă, înzestrată cu un magnetism irezistibil, femeia Scorpion cucerește cu ușurință interesul celor din jur.

Astrele aduc o energie erotică aparte acestei zodii. Femeia Scorpion știe să folosească arta cuvântului, comunică excelent și poate manipula oricând o discuție în favoarea sa. Fiecare femeie Scorpion prezintă un anume farmec personal, întrucât ea este purtătoarea uneia dintre cele mai importante energii ale fiinţei umane: energia sexuală. Cu toate acestea, rămâne misterioasă și controlată, echilibrată și puternică.

Citește și:

Nativele Scoprion pot manipula cu ușurință, știu să citească cele mai ascunse slăbiciuni ale celorlalți și, când dorește, se poate folosi de acestea pentru a ajunge la scopul dorit.

Inteligentă și conștientă ca o vrăjitoare de puterile sale, nativa Scorpion va ști întotdeauna ce să îmbrace și cum să se poarte pentru a scoate din minți și cel mai cuminte bărbat.

Horoscopul seducției și zodii de femei irezistibile: Berbec

Cu o personalitate incendiară, extrovertită, optimistă și veselă, având mereu ceva interesant de spus, femeia Berbec nu trebuie să facă niciun efort pentru a ieși în evidență într-o mulțime, este suficient doar să fie prezentă.

Adoptă un stil vestimentar unic, care îi scoate în evidență atuurile fizice, este întotdeauna îngrijită și atentă la imaginea sa. O recunoaștem ușor după zâmbetul sau irezistibil și după personalitatea puternică cu care se impune oriunde s-ar afla.

Citește și:

Femeia Berbec, pe cât pare de deschisă în comunicarea cu ceilalți, pe atât este de greu de cucerit. Este puternică, dar romantică totodată, extrovertită, dar misterioasă, este optimistă, dar pretențioasă.

Cine dorește să între în sfera personală a unei femei Berbec trebuie să se înarmeze cu răbdare și perseverență.

Horoscopul seducției și zodii de femei irezistibile: Leu

Femeia Leu știe să se pună în valoare, afișează o imagine puternică și pretențioasă, de o feminitate aparte, având totodată o fire vulcanică.

Pasională, frumoasă, solară, strălucitoare, intuitivă, plină de creativitate şi adesea cu o imaginaţie erotică surprinzătoare, femeia Leu poate lua mințile oricărui bărbat și nici nu trebuie să facă un efort pentru aceasta.

Citește și:

Este pasionată de artă și de binele în lume, de parfumuri și tot ceea ce îi promite răsfăț corporal, de cărțile bune și vinul fin.

În ciuda firii sale puternice, femeia Leu prezintă o inocența năucitoare, un suflet pur și o bunătate molipsitoare. Deține o mare putere de convingere și adesea reușește să își atingă țelurile, este ambițioasă și perseverentă.

Foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc